Főoldal Hírek Olivér kilépett a ByTheWay-ből

Olivér kilépett a ByTheWay-ből

9
Oszd meg!

Sikert sikerre halmoznak, Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara lettek és a nyári haknizeszonban is remekült helyt állnak. Látszólag nagy volt a barátság és a lazaság a ByTheWay tagjai között, ám úgy tűnik a háttérben komolyabb dolgok is lezajlottak. Ezt támasztja alá a tény, miszerint a zenekar kvázi frontembere, Patocska Olivér kilépett a ByTheWay-ből.

bytheway

– “A tehetségkutató után változott meg minden. Egészen máshogy képzelem el a csapatot. Jelenleg egy gitárral akusztikus koncerteket adunk, ami egy idő után unalmassá válik. Korábban megbeszéltük, hogy a verseny után külföldön is szerencsét próbálunk. A többiek azonban inkább mindig a biztosat választották. Így a bandának nem jósolok hosszú életet” – magyarázta döntését a Bors-nak adott interjújában. Olivér tervei közt pedig külföldi tehetségkutató szerepel, és szeretne egy újabb fiúcsapatot toborozni maga köré.

Meg kell mondjam eléggé meglepett mindez, mert külső szemlélőként tényleg csak a nagy haverságot látni, és azt, mennyire jól elvannak egymással a srácok. Hát, úgy tűnik ez már csak múlt idő. Oli nélkül a ByTheWay sem lesz ugyanaz. Nagyon nem. Yaou, Sziki és Bence hármasban is folytatják. “Nekünk a magyar közönség szavazott bizalmat, így továbbra is nekik szeretnénk zenélni. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de így is csodálatos két év van a hátunk mögött, amire mindig jó szívvel emlékszünk vissza. A ByTheWay nem áll meg, tovább dolgozunk, hamarosan megjelenik az első lemezünk” – áll a zenekar Borshoz eljutatott nyilatkozatában. Kíváncsian várom mit produkálnak majd trióként, Olivérnek pedig sok sikert a külföldi karrierhez.

btw-oliver

9 Hozzászólások

  1. Igen, igen igen! Így teljesüljön minden vágyam és ennyire rövid idő alatt! Utáltam, rontotta az összképet. Annyira irritáló, beképzelt, nőies. Még mindig azt hiszi, körülötte forog minden, Ő a Föld motorja… Ahogy Paris Hilton mondana: T.T.Y.N.

    • Én azt várom, hogy az egész banda feloszoljon, és mivel a Wayer p*csák a szőke lány kinézetű fiúra élvezkedtek a leginkább, szerintem erre sokat nem is kell várnom. Az Apollo 23 sokkal minőségibb együttes volt, mégsem bírták sokáig.

  2. Én nagyon megdőbbentem nem hittem volna hogy ez megtörténik. Tegnap volt a Fókuszba riport az R-go koncetról ahol a By the way is ott volt de Olivér azt gondoltam hogy beteg de nem így van. Olivér nélkül nem lesz úgyanaz a csapat. Meg értem a döntését és sok sikert kívánok neki remélem valóra tudja váltani az álmait.

  3. Az apokalipszis elkezdődött. Szépen lassan, a kicsitől haladunk a nagyok felé. A végére az lesz, hogy Harry Styles is kilép a One Directionból. :D

  4. Meglepett mert az X-faktor idején nagyon csíptem a bandát és azóta is örültem a sikereiknek szóval eléggé megdöbbentett a dolog. Olivér volt a csapatban a “sztár” ha mondhatjuk így és nélküle már biztosan nem lesz ugyanaz. Sajnálom, hogy így alakult.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here