Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Új dal és régi siker: Bogi a csúcson!

Új dal és régi siker: Bogi a csúcson!

3
Oszd meg!

A Dal hazai válogatóiban megismert Bogi sikert-sikerre halmoz. Az énekesnő We All című dala előkelő helyen szerepel a rádiós játszási listákon, a Youtube-on is több milliószor nézték már meg, utóbbi pedig nem túlzás, csak öt feltöltés produkált 2 milliós megtekintést, és öttől bizony többször van fent a We All. Múlt héten új dallal jelentkezett, ami a Feels So Right címet viseli, és ez is elég slágergyanús. További siker a We All kapcsán, hogy a Viva Chart Show csúcsára ért, utóbbiról olvashattok egy sajtóközleményt, de előbb tekintsétek meg Bogi új videoklipjét.

SAJTÓKÖZLEMÉNY: Bogi a Viva Chart Show éllovasa!

Nagyot fordult a világ Bogival, amikor év elején jelentkezett az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójába, ahol remekül helyt állt napjaink legrutinosabb előadói között. A fiatal énekesnő nevét megismerte az egész ország, We All című dala a hazai rádióadók egyik nagy kedvence lett. Bogi most a VIVA TV-től kap díjat, Király Viktor után a fiatal sztár lett a második olyan magyar előadó, aki a megújult VIVA Chart Show slágerlistáján első helyezést ért el.

Ha egy magyar előadó maga mögé utasítja a legnagyobb világsztárokat, és első helyezést ér el a megújult VIVA Chart Show-ban, kis szobrocskát kap teljesítményéért a csatornától. Néhány hete Király Viktor volt az első, aki ebben a megtiszteltetésben részesült és átvehette az Arany Triangulumot. Viktor után Bogi lett a második olyan magyar előadó, aki letarolta a mezőnyt: a győri énekesnő nem kisebb világsztárokat utasított maga mögé hazánk népszerű klipes toplistáján, mint Katy Perry, Avicii, vagy éppen Pharrell Williams.

bogi-viva-chart-02

Duettezett már együtt Dobrády Ákossal, és 2014-ben a VIVA Cometen is a legjobb új előadó kategóriájában jelölték Bogit. A We All után napokon belül újabb dallal jelentkezik a fiatal sztár, a Feel So Right a popot vegyíti a countryval, a már megszokottan vidám, „bogis” hangvételben.

Nagyon pozitív visszajelzés, hogy milyen régóta szeretik a We all című dalt, és bevallom, régi álmom teljesül azzal, hogy a VIVA-n látható a videóm. Nagyon boldog voltam a Comet jelölés miatt, a show-n való fellépés pedig hihetetlen élmény volt: olyan hatalmas színpadon énekelhettem, hogy igazi rocksztárnak éreztem magam. A Chart Show díja is óriási megtiszteltetés, néha még el sem hiszem, hogy kevesebb, mint egy év alatt ekkorát változott az életem!” – mondta lelkesen Bogi – „Egy hétig pihentem, a szüleimmel voltam külföldön, jól esett végre lazítani egy picit. Most újra belevetem magam a munkába: friss klipem még a nyár folyamán látható lesz, a lemezem pedig a tervek szerint decemberben jelenik meg” – tette hozzá a fiatal énekesnő.

bogi-viva-chart-01

3 Hozzászólások

  1. Harmat gyernge, unalmas ez a lány. Nincs benne semmi egyedi, semmi eladható, hangja sincs. A We all nevezetű rém “slágere” erős altató hatású, max 20 mp-ig lehet bírni. És még lemezt is ki akar adni? JÉZUSOM! 1 hónap után megy a CD turkálóba 199 Ft-os áron. Bár még az is luxus ár érte. Ízlések és pofonok, nekem ez a véleményem róla.

  2. Nekem mint két dal tetszik. Tavaly is indult a Dalba de akkor nem volt akkora sikere. Jól tette hogy idén is indult mert most sokkal jobban fel volt készülve és a dal is jobb volt. Remélem még sok ilyen jó számot hallhatunk tőle.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here