Főoldal Hírek Glee: Dianna Agron a főhőse Sam Smith új videoklipjének

Glee: Dianna Agron a főhőse Sam Smith új videoklipjének

2
Oszd meg!

Tegnap mutatták be Sam Smith új videoklipjét ami az I’m Not The Only One címet viseli. A videóban két ismert sorozatsztár is feltűnik. Chris Messina (The Mindy Project) alakítja a férjet, míg a Dianna Agron (Glee) egy megkeseredett háziasszonyként látható. A kisfilm egyszerűen szuper (vagy nevezzük inkább rövidfilmnek?) engem annyira lenyűgözött az egész. Vagy “csak” Dianna Agron játéka teszi? Akárhogy is, ez kötelező néznivaló. Pláne a klip lezárása. És ezekben a pillanatokban érzem azt, mennyire hiányzik Quinn a Glee-ből, avagy Dianna a tévéből. Sorozatfőszerepet neki, de azonnal!

Ami a zenét illeti, Sam Smith hangjába szerelmes vagyok, nagyon csípem az énekes stílusát is. Legutóbb itt írtam róla, és igen, érdemes meghallgatni Smith többi dalát is, mert azok is szuperek. De tényleg.

dianna-agron-sam-smith

2 Hozzászólások

  1. Elképesztően gyönyörű és tehetséges Dianna Agron. Sajnálom, hogy sosem kapott túl nagy teret a Glee-ben. Az első számú kedvencem továbbra is Rachel, de Quinn-t is nagyon megszerettem, éppen ezért nagyon haragszok a készítőkre ahogy bántak a karakterrel…

    Egy sorozatfőszerepet pedig tényleg megérdemelne már Dianna, de nagyon is! :)

    Sam Smith-ről pedig annyit, hogy nagyon tetszik a zene. :)

    • No igen, tényleg elég hülyén bántak a karakterével a Glee-ben :/ Mivel nem sikerült mozisztárként befutnia (pedig annyira próbálkozott), szerintem hamarosan visszatér egy sorozatban :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here