Főoldal Érdekességek Érdekességek Pretty Little Liars: Ki smárolt a legtöbb szereplővel?

Pretty Little Liars: Ki smárolt a legtöbb szereplővel?

9
Oszd meg!

A Clever TV csinált egy zseniális videót, amiben megkérdezték a Pretty Little Liars sztárjait, hogy mire emlékeznek, kikkel smároltak a sorozat-béli karaktereik. Tök vicces volt, ahogyan a színészek közül sem emlékezett mindenki a pontos számra. A legjobban Troiant imádtam, aki még a színészek neveit is hozzáfűzte a karakterekhez.

Szerinted ki volt az, aki a legtöbb sráccal/lánnyal smárolt a színészek közül? Tippeld meg, aztán nézd végig a videót. Szerintem meg fogsz lepődni. (Sajnos Lucy Hale, Shay Mitchell és Ian Harding kimaradt a videóból).

pll-kiss

3964 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

  1. Tegnap az 1×01 ment az RTL2-n. 2×12-ig vetítették, de már reklámozzák, hogy ősszel jönnek az új részek, a 3. évadot emlegetik. Nem tudom, hogy azalatt a 3. évadot értik rendesen, hogy az is jön majd végig, vagy a 2. évad 2. felét. Plusz kíváncsi leszek leadják-e a 2×13-at, mivel az nem kapcsolódik a történetbe, mivel a pilot eseményei előtt játszódik.

  2. Az is nagyon jó videó, amikor mondatokra kérdeznek rá, hogy melyiket ki mondta a sorozatban:) Azon is eleget gondolkodnak.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here