Itt a nyár dala? Bang, Bang, hallgasd Ariana Grandét!

12

Két napja került fel Youtube-ra a Bang Bang című dal, ami első hallgatásra a fülembe mászott, és azóta sem akar távozni onnan. A dal Jessie J következő albumán lesz hallható, és olyan szupersztárral működött közre, mint a csodálatos Ariana Grande. Hallható még a Starships előadója, Nicki Minaj is. A végeredmény pedig magáért beszél. Azt hiszem ez eddig a nyár legjobb dala.

bang bang ariana grande

2576 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.12 hozzászólás

 1. Akkor csak nekem nem tetszett?? :D Szerintem irtó borzalmas, persze ízlés kérdése, de én a sárga földig lehordtam…:D

  • Szerintem is rettentő gyenge a dal, egyedül az előadók miatt mondható nagy durranásnak. Az a szerencse, hogy Jessie J viszi a “hátán” a dalt, mert Nicki Minaj nem énekesnő (bár autotune-olva egész jó) Ariana Grande meg ezzel a semmilyen, roppant idegesítő hangjával még Youtube-on is csak szódával megy el. Mondjuk megnézném, hogy élőben mit produkálnának így hárman.

   A nyár dala az én véleményem szerint az, amit június elejétől nyomatnak augusztus végéig folyamatosan a rádiók, a TV-k, na meg persze én. Szóval ez a dal nálam akkor sem lehetne a “nyár dala” ha tetszene. Tavaly a Wake Me Up, a Get Lucky, meg a Blurred Lines voltak abszolút a nyár dalai, idén meg a Liar Liar, a Rather Be, és a Waves.

   • Nem is hallottam azokról a dalokról, amiket írtál. Mármint, az ideiek kapcsán. A Liar Liar amúgy tetszik, de nálam a Bang Bang a csúcs, ja, meg az új Nick Jonas dal.
    Ízlések és pofonok :)

    • Nekem is vannak saját “nyári dalaim” de a hivatalosak a fent említettek. Valószínűleg azért nem hallottad őket, mert nem nézel zenecsatornát vagy hallgatsz rádiót. Persze, én sem mondtam, hogy mostantól ezeket kell szeretned. Neked a Bang Bang tetszik, nekem meg nem :)

 2. Én tegnap hallottam Hilary Duff új számát, ott is azt írta az oldal szerkesztője, hogy szerinte a nyár slágere, szerintem szörnyű, pedig szeretem a csaj hangját…
  Én itt egyetértek veled Tibi, szerintem nagyon jó kis dal ez :) Már meghallgattam vagy 4X :):)

 3. Kivagyok az itthon, “nyár dalának” titulált daloktól. Egész nyáron azt nyomatja az összes rádió, tv minden. Nekem hiányzik az igazi változatosság, és az is, hogy a legújabb dalokat itthon is hallhassuk, s ne csak akkor ha itthon bekapcsolom…
  Én a Fancy-t (Iggy Azalea ft. Charli XCX), a Can’t Rely On You-t (Paloma Faith) és a Your Love-ot (Nicole Scherzinger) tudom kiemelni mint nyár dala, de akár a Problem (Ariana ft. Iggy) is beleillik a listába.
  A Bang Bang szerintem amúgy középszerű, de egyre jobban tetszik, és Nicki énekelni nem tud, nem is énekesnő, inkább rapper, amit azért tud is.

Leave A Reply