Főoldal Érdekességek Cikksorozatok Cikkajánló: Kritikák, hírek & érdekességek #03

Cikkajánló: Kritikák, hírek & érdekességek #03

4
Oszd meg!

Nevezhetjük “munkahelyi kötelességnek” is azt, hogy rengeteg cikket elolvasok. Egyrészt tájékozódom, másfelől pedig keresgélek is, hogy miről lenne érdemes írni nektek. Úgy gondoltam az lesz a legjobb, ha hetente egyszer jelentkezem Cikkajánlóval, ahová azokat a híreket, érdekességeket linkelem, amik szerintem a ti érdeklődéseteket is felkelthetik. Jó olvasgatást.

FILMES HÍREK & ÉRDEKESSÉGEK

harry-potter– Íme, 25 érdekesség, amit talán még nem tudtál a Harry Potterről. Értelemszerűen a hard core fanoknak nem lehet újat mondani. Ő, vagy mégis?

– Közös komédiázásra készül Uma Thurman és Bradley Cooper. Kötelező néznivaló lesz, a leírás mindenképpen megfogott.

– Az Egyesült Államokban a mozisikereket leginkább a Twitter befolyásolja, vagyis az, hogy mennyit tweetelnek a filmről, mennek-e a hashtagek. További érdekességek a Twitter befolyásoló hatásáról ebben a cikkben. Felettébb érdekes, leginkább azért, mert itthon ugye nem annyira elterjed a Twitter.

– A Sherlock sztárja, Benedict Cumberbatch szívesen eljátszaná Batmant. További finomságok a színészről eme linken olvashatóak.

– Naná, hogy vannak olyan sci-fi mozik, amiket év(tized)ekkel ezelőtt készítettek, de minőségben ütik a mostaniakat. Elég az E.T.-re, vagy a Jurassic Parkra gondolni. További hat példát hoz a mozi24.

– Nuff said: Darth Vader népszerűbb, mint az elnökjelöltek.

– Hitted volna, hogy Naomi Watts és Nicole Kidman gyerekkori barátok? További érdekes sztárbarátságok ide klikkelve olvashatóak. Demi Lovato és Selena Gomez mondjuk kimaradt, de az ő barátságuk végül is, köztudomású :)

Ötödszörre is visszatérnek a Karib tenger kalózai. A premier 2017-re várható. Mondanom sem kell, de engem totál hidegen hagy. És titeket?

– Hihetetlen, de igaz: a csodálatos Sandra Bullock tegnap ünnepelte az ötvenedik születésnapját. Az Oscar díjas színésznő életéről olvasható egy fantasztikus cikk, amiből több érdekesség is kiderül. Boldog szülinapot Sandra!

sandra-bullock-50-eves

BLOGOK, KRITIKÁK ÉS SPOILEREK

– Ismeritek Niki könyvesblogját, A művészet nyelvét? Úgy gondolom érdemes benéznetek, mert Niki csodálatos kritikákat ír, amik nagyon meghozhatják egy-egy könyvhöz a kedveteket. A legutóbbi értékelések a Kihasznált alkalom, Queen Gambit – Vezércsel és a magyar Átérzett hullámok c. könyvről szóltak.

– A Queer Kiadó ugyan megszűnt, de a csapat vezényletével elkészült a Same Side folyóirat, ami kisebbségi – aka LMBT – témában közöl prózákat, szépirodalmi alkotásokat és interjúkat. Azt felettébb sajnálom, hogy nem mozdulnak el a szórakoztató irodalom irányába, mert éppenséggel arra vevő is lennék. A szépirodalmi témákból köszönöm, de nem kérek. Titeket viszont akár érdekelhet is.

– Revorina több olyan spoilert is leközölt a blogján, ahol a Comic-Con rendezvényen elhangzott információkat összesítette. Első adag + Második adag + Harmadik adag. Ezek értelemszerűen erősen spoileres bejegyzések, óvatosan klikkeljetek.

– Tényleg nem maradt le sok mindenről az, aki nem nézte végig az idei Szépségkirálynő választást. A comment:com írása meglepően szórakoztató, ha van időtök, fussátok át, megéri.

4 Hozzászólások

  1. Szerintem inkább Benedict Cumberbatch az, akiről a 4. pont szól ;)
    Sandra Bullock teljesen ledöbbentett, tegnap egy a szülinapjával kapcsolatos cikkre kattintottam, és teljesen elképedtem, hogy még sosem hallottam A szív bajnokairól. Utánaolvastam, hát bizony gyorsan meg is kellett néznem; és döbbenetesen jó film volt! :O Mondjuk az igaz történetek mindig is a gyengéim voltak, filmen és könyvben egyaránt, de ebben akkora alakítások vannak, hogy imádtam. Abszolút megérdemelte az Oscart! :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here