Nyárias külsőbe öltözött a Media Addict

  16
  Oszd meg!

  – Ahogy láthatjátok, egy kicsit megújult a Media Addict. Nagyobb átalakítást terveztem, de végül úgy döntöttem az lesz a legegyszerűbb megoldás, ha egyszerűen nyáriasabb színekkel teszem vidámabbá az oldalt. Azt javaslom mindenkinek, hogy nyomjatok a biztonság kedvéért egy ctrl + f5 kombinációt a billentyűzeten, hogy átálljanak a színek mindenkinél. Ha valamilyen hibát tapasztaltok, kérlek szóljatok és módosítom, illetve szívesen fogadom az észrevételeket az új külsővel kapcsolatosan, hiszen az a cél, hogy mindenki szívesen böngéssze az oldalt.

  uj_design

  – Még a mai nap folyamán elkészül a “Pilot” menüpont, ahol az összes eddigi Pilotkritika fel lesz sorolva, aszerint csoportosítva, hányasra értékeltem. Ezen felül szintén a mai nap az Interjúk menüpont is frissítve lesz. Reményeim szerint délután háromig mindkettővel végezni is fogok. Ma délután – kora este pedig a Könyvkritika, Sorozat ABC és a Filmkritika menü is frissülni fog.

  – Ha már Pilotok… Jövőhéten érkezik a “Pilotkritikák hete” a Media Addictra, aminek keretein belül minden nap olvashattok értékelést egy-egy új sorozatról. Hogy miről? Nos, az maradjon meglepetés, jövőhéten mindenképpen ki fog derülni!

  – Örömmel tapasztalom, hogy a régi posztokat is szívesen böngészitek. Soknál azonban nincsen már kép, mert a költözések során elvesztek. Ezeket visszamenőleg pótlom, jelenleg 2008 szeptemberénél tartok. Megpróbálok minél jobban haladni, hogy az oldal összes posztját nyugodtan nézhessétek. Mindenesetre türelmeket kérem, hiszen perpillanat 3.328 bejegyzés található az oldalon, és ezeknek több, mint a felét le kell csekkolnom, hogy van-e bennük kép is a szöveg mellett, törlődött-e azóta a videó a Youtube-ról, és így tovább.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here