Főoldal Multimédia Video Könnyűzenei koncert lett a Szépségkirálynő választás

Könnyűzenei koncert lett a Szépségkirálynő választás

4
Oszd meg!

Múlt hétvégén volt a Magyarország szépe, ami igazából említésre sem méltó, hiszen idén nem volt egy lázadó szépség sem, a botránymentes Szépségkirálynő választás pedig unalmas. A nézettsége sem volt nagy durranás, alig több, mint 500 ezren követték nyomon.

Akadt viszont benne zenei csemege, méghozzá igencsak színes. Hien népdal egyveleget énekelt, Radics Gigi elnyomta a Diamonds-ot, Király Viktor elhozta az új dalát (ami elég béna), fellépett a New Level Empire is. Mindannyian élőben tolták, kivéve Vastag Csabát, aki playback segítségével tolta el a dalait a színpadon. Alább az összes videót megnézhetitek, és mivel a lányok is felvonulnak benne, így őket is végig lehet mustrálni. Végül is, egyikük Magyarország szépe lett, méghozzá a 24 éves Kulcsár Edina, aki amúgy közönségdíjat is kapott.

4 Hozzászólások

  1. Leszokhatnának már arról, hogy nem saját dalokat énekelnek…Diamonds? Minek?? Hívják akkor az eredeti előadót, vagy minimum feldolgozást csináljanak belőle, de egy az egyben elnyomni ugyanúgy, miközben van már vagy 5-6 saját dala…
    Természetesen ezt minden előadóra értem.

    • Alapvetően egyetértek, én is jobban csípem, mikor a saját tollaival ékeskedik egy énekesnő. Gondolom ide a Diamonds a dalszövege miatt kellett, hadd ‘csillogjanak’ a csajok.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here