Főoldal Hírek The Royals: William Moseley, az angol trónörökös

The Royals: William Moseley, az angol trónörökös

2
Oszd meg!

Jövőre mutatja be az amerikai E! csatorna az első sorozatát, ami a The Royals címet kapta. Ez egy a napjainkban Londonjában játszódó sorozat lesz, és egy kitalált királyi család botrányos hétköznapjait hivatott bemutatni. A sorozat kreátora és vezető írója nem más, mint Mark Schwahn, aki a One Tree Hill-t már sikerre vitte, így a bizalom mindenképpen adott, hogy valami nagyon jó fog kisülni ebből is.

the_royals_01

A királynő szerepében a Gossip Girl-ből ismert Elizabeth Hurley, a trónörököst a Narnia sztárja, William Moosley alakítja. Rajtuk kívül feltűnik a showban még Vincent Regan, Haley Lu Richardson, Alexandra Park, Tom Austen, Jake Maskall, Ukweli Roach és Oliver Milburn is. Nemrég pedig a Ravenswood és a Percy Jackson film sztárja, Merritt Patterson is csatlakozott a sorozathoz, aki egy amerikai biztonsági kormánynok lányát alakítja majd. A The Royals központjában a Moseley által alakított Liam herceg lesz, akiből trónörökös válik, miután bátyja, Robert herceg meghal egy katonai bevetés során. Liamnek pedig igencsak fel kell ráznia magát, hiszen nem úgy nevelték, hogy ő lesz a Brit Birodalom következő királya.

Az E!igencsak nagyot lépett azzal, hogy berendelte a sorozatot, hiszen ez az első szkripted szériájuk, amúgy bulvárral és realityvel foglalkoznak. A felütés igencsak jól hangzik, a szereposztás parádés, ha pedig jól keverik a lapjaikat, akár olyan sikereket is elérhetnek, mint az AMC a Mad Mennel, vagy a Netflix az Orange Is The New Blackkel. A The Royals 2015-ben kerül képernyőre, a forgatások Angliában zajlanak. Mondanom sem kell, alig várom az első adást. Az alábbi promóciós videó például nagyon “feltüzelt”. Amint új infók látnak napvilágot, megosztom veletek is :)

The Royals - Season: 1

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here