Főoldal Hírek A Beavatott: Őszintre Trailer & DVD & Négyes novellák

A Beavatott: Őszintre Trailer & DVD & Négyes novellák

7
Oszd meg!

– A napokban került fel a netre A Beavatott “honest trailer”, amit a közismert Screen Junkies készített. Hát, azt hittem nem lehet felülmúlni az Alkonyatról készített trailereket, de tévedtem, mert ez bizony sokkal viccesebb lett. Nem akarom lelőni a poénokat (mert akadt belőle bőven), így inkább arra buzdítok mindenkit, hogy nézze meg.Azok is, akiket esetleg nem érdekel a film. Ahogy elemzi Shailene Woodley “kapcsolatait” a szereplőtársaival, vá, hatalmas!

– Közlöm a jó hírt, miszerint Augusztusban itthon is megjelenik a film DVD-n. Addig is megkérdem, ti láttátok már? Mennyire sikerült jól az adaptáció? Nagyok az elvárásaim :) Hamarosan megnézem majd én is, kritikát pedig mindenféleképpen hozok majd róla.

Itthon is megjelenik a Négyes-novellafüzér, amit Veronica Roth írt, és értelemszerűen Négyesről szól. A kötet tartalmaz majd több előzménynovellát is, illetve olyan jeleneteket is, amiket már Tris elmesélésében olvashattunk. A Ciceró Kiadó állítása szerint őszre várható a kötet. Addig is az alábbi linkeken kedvezményesen beszerezhetőek a könyvek:

veronica-roth-a-beavatott-1 veronica-roth-a-beavatott-2 veronica-roth-a-beavatott-3

– Plusz gondolatként azzal zárnám a posztot, hogy még mindig nem tudom el akarjam-e olvasni a harmadik kötetet, A Hűségest. Hallottam hírét, mi történik a végén – Tris halálára gondolok (jelöld ki a fehér spoileres szöveget, ha érdekel). Nem vagyok biztos abban, hogy én tényleg el akarjam-e azt olvasni, noha tudom, előbb-utóbb úgyis sort kerítek rá, mert a saját szememmel akarom “látni”. Pedig sejtem, hogy nem kellene. Mégis, le kellene zárnom magamban a szériát, még úgy is, ha nem olyan dicsőségesen teszem, mint ahogyan azt sejtettem. Kétségkívül nagy húzást csinált ezzel Veronica Roth, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jót is. Nemsokára előttem is kiderül, hogy melyik az igazi. A Négyes-novellákat viszont nagyon várom.

the-divergent-a-beavatott

7 Hozzászólások

 1. Én láttam a Beavatottat, szerettem.
  Bár nem centiről centire könyvhű, mint az Éhezők Viadala, mégis jól visszaadja a könyvet, annak hangulatát, sőt a végkifejlet jobban alakul, mint a könyvben, ami – szerintem – Veronica Roth számára lehet ciki.

  A Lázadóra még nem bírom rávenni magam, most azon vagyok, hogy megvárom a filmváltozatot és aztán talán, a Hűségesre pedig (az általad is utaltak miatt) pláne.

  A sorozatot amúgy szerintem Négyes karaktere viszi el a hátán, ezúttal nem Trisé, és Theo James is klassz választás volt a szerepre. :)

  • No, akkor a filmet is mielőbb meg kell nézni :) És igen, tényleg Négyes karaktere a legjobb, nekem is ő az abszolút kedvencem :)

 2. Őszbe ne annyira reménykedjünk szerintem, én inkább karácsonyra tippelnék, a Hűségest a film megjelenésére ígérték, és közel egy hónappal később hozták, és az az ősz is inkább ősz vége.

  Amúgy, én nagyon kiakadtam a harmadik könyv végén, de ahogy Te is írtad, mindenkinek a sajátjaként kell megtapasztalnia, azért akadnak olyanok is, akik nem utálták meg Veronicát. :D

  A film meg király, alig várom hogy rendes minőségben és EREDETI HANGGAL láthassam. :)

 3. Én láttam a filmet és nagyon tetszett, bár igaz, hogy néhány dolgot megváltoztattak benne, viszont más dolgok kárpótoltak ezekért. Moziban pedig fenomenális élmény volt számomra.
  Mostanában tervezem a második kötetet elolvasni/folytatni, bár a kedvem kicsit elment mikor véletlenül belefutottam néhány hónapja az általad is említett meglepő részletbe, viszont hála neked és ennek a őszinte trailernek, megint kedvet kaptam.
  Trailer pedig hatalmas lett. A kapcsolatok bemutatása Shailene és a fiúk között, valamint a végén a szereplők felsorolása tetszett legjobban. Katris, hangosan felvihogtam rajta, de a Cinna lánya is tetszett, habár nekem egyik kedvenc karakterem a Zoë által alakított Christina. Szóval köszönöm, hogy ismét szóba hoztad a Divergentet, mert visszajött a fanatizmusom, valamint, hogy anno bemutattad a könyvet, mert itt ismerkedtem meg vele. :)

  • A második rész elolvasását mindenképpen javaslom, én nagyon szerettem :) Annak pedig örülök, hogy anno felhívtam a figyelmed erre a sorozatra :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here