Főoldal Érdekességek Szavazás Szavazz: Melyik volt a The CW legjobb újonca?

Szavazz: Melyik volt a The CW legjobb újonca?

4
Oszd meg!

A tegnapi CBS selejtező nagyon izgalmasan alakult, végig fej-fej mellett haladt a két sorozat, azonban a Mom végül két szavazat különbséggel győzni tudott, így Anna Faris szériája képviseli a csatornát a szombati döntőben. De nincs oka a The Millers-nek sem a panaszra, nagyon derekasan küzdöttek érte a rajongók.

cbs-mom

Ma a The CW három túlélő újoncára lehet voksolni. Nagyon jó évet zárt most a csatorna, hiszen mindhárom új sorozata kiemelkedően teljesített. A Reign nézettebb volt a Vámpírnaplók mögött, mint az utóbbi években bármi, a The Originals felrázta a keddi halálsávot és hozott kiemelt adatokat, a The 100 pedig, amit előre temettünk, felvezetés nélkül is megélt a saját lábán. Eme három széria sikerét jelzi az is, hogy a The CW növelni tudta az összes célcsoportban a nézettségét, ami mostanság nem sok csatornának sikerül. Itthon is sok nézője akadt a három szériának, nehéz döntés lesz.

Kíváncsian várom, hogy nektek melyik újonc nyerte el leginkább a tetszésetek a The CW csatorna túlélői közül. Voksolni ma este 23:59-ig lehet, a győztes pedig képviselheti az The CW-t a szombati nagy döntőn. Hajrá!

Melyik volt a kedvenc "túlélő" újoncod az CBS csatornán?

  • The Originals (38%, 99 Votes)
  • Reign (36%, 94 Votes)
  • The 100 (26%, 68 Votes)

Total Voters: 261

Loading ... Loading ...
1223 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Nézős lett mindegyik, de a The Originals a legjobb. Hihetetlen milyen jót kihoztak belőle a TVD-s bevezető epizód után, persze még ne kiabáljuk el. :D

  2. Bár a The Originals is nagyon tetszett, mégis a Reign volt az, amire szavaztam. A TO-val eléggé lemaradtam, még be se fejeztem az évadot, viszont az nem volt kérdés, hogy a Reign-re hetente rátapadjak. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here