Revenge: Emily új szerelme lehet Brian Hallisay

  4
  Oszd meg!

  Egy biztos, a Revenge készítői igazán adnak az eyecandy faktorra, ezt is bizonyítja, hogy állandó szereplőként érkezik a negyedik évadra a 35 éves Brian Hallisay. Jack gyerekkori barátját alakítja,, és természetesen titkokkal érkezik Hamptonsba. PTSD szindrómával küzd, korábban katona volt. És igen, arról is szól a fáma, hogy ő lesz Emily új kedvese.

  Hallisay a Privileged mellett játszott Az Ügyféllista mindkét évadában, Jennifer Love Hewitt oldalán. Emellett a Ringer-ben is láthattuk Sarah Michelle Gellar mellett, jelenleg pedig az Alyssa Milano nevével fémjelzett Mistessesben szerepel. A Revenge-ben már az évadnyitóban feltűnik a színész, amit szeptember 28-án mutatnak be az Egyesült Államokban.

  Ó, és mielőtt elfelejtem: a harmadik évad zárórészében feltűnt karakter állandó szereplője lesz a negyedik évadnak. Leírom a biztonság kedvéért a színész, és a karakter nevét: James Tupper aka. David Clarke, aki ugye él. Tessék kijelölni a fehérséget. A hírnek pedig lehet örülni, meg nem örülni, én még nem tudom melyiket érdemes. Halliwayt viszont szeretettel köszöntöm a sorozatban :)

  brian-hallisay

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here