Főoldal Hírek Revenge: Emily új szerelme lehet Brian Hallisay

Revenge: Emily új szerelme lehet Brian Hallisay

4
Oszd meg!

Egy biztos, a Revenge készítői igazán adnak az eyecandy faktorra, ezt is bizonyítja, hogy állandó szereplőként érkezik a negyedik évadra a 35 éves Brian Hallisay. Jack gyerekkori barátját alakítja,, és természetesen titkokkal érkezik Hamptonsba. PTSD szindrómával küzd, korábban katona volt. És igen, arról is szól a fáma, hogy ő lesz Emily új kedvese.

Hallisay a Privileged mellett játszott Az Ügyféllista mindkét évadában, Jennifer Love Hewitt oldalán. Emellett a Ringer-ben is láthattuk Sarah Michelle Gellar mellett, jelenleg pedig az Alyssa Milano nevével fémjelzett Mistessesben szerepel. A Revenge-ben már az évadnyitóban feltűnik a színész, amit szeptember 28-án mutatnak be az Egyesült Államokban.

Ó, és mielőtt elfelejtem: a harmadik évad zárórészében feltűnt karakter állandó szereplője lesz a negyedik évadnak. Leírom a biztonság kedvéért a színész, és a karakter nevét: James Tupper aka. David Clarke, aki ugye él. Tessék kijelölni a fehérséget. A hírnek pedig lehet örülni, meg nem örülni, én még nem tudom melyiket érdemes. Halliwayt viszont szeretettel köszöntöm a sorozatban :)

brian-hallisay

4 Hozzászólások

  1. Szuper! Azt se felejtsd el Tibi, hogy nagyon is helyes.

    Kíváncsi vagyok, hogy milyen bonyodalmak fognak születni.. Emily reakciójára vagyok a legkíváncsibb!

  2. Pasival csak annyi a gondom, hogy “miatta” is kaszálták az Ügyféllistát, annyit varáltak a storyval, meg JLH-nak nem tetszett ahogy a férje (mm igazából is :D) sztorija alakult volna stb stb, aztán végül kasza lett :(

    De amúgy tényleg helyes, jó ismerős arcot látni Revenge-ben :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here