The Flash: Wentworth Miller a sorozatban!

  1
  Oszd meg!

  Robbie Amell után egy újabb nagynevű sorozatszínész csatlakozott a The Flash stábjához. A Szökés sztárja, a 42 éves Wenthworth Miller írt alá a showhoz. Leonard Snartot alakítja majd, ő az egyik főgonosz. A képregényben Captain Cold néven ismert, ő vezeti a Rogues szervezetet, ami Flash ellen szerveződött. Leonard továbbá képes bármit megfagyasztani, és lelassítani. Az első megjelenése az 1×04-ben várható.

  wentworth miller the flash

  Wentworth Miller A Szökés óta javarészt pihent, hiszen csupán két epizódszerepet játszott el a Különleges ügyosztály és a Doktor House c. sorozatokban, illetve A kaptár: Túlvilág c. mozifilmben láthattuk. Kipróbálta magát azonban íróként és producerként is, a 2013-as Vonzások filmben. Az alkotás kapcsán meghívták Oroszországba is, hogy részt vegyen egy filmfesztiválon, ám a meghívást elutasította, az orosz melegjogi törvények miatt, egyúttal Coming Out-olt is, így most már nem titkolja tovább, hogy meleg.

  A sorozat executive producere, Andrew Kreisberg is nyilatkozott a The Flash és az Arrow kapcsán. “Nem szerettük volna ugyanazt a showt ellőni kétszer. Nem kerestünk azonos típusú hőst, mint amit Stephen eljátszik.” Elárulta azt is, hogy Grant Gustin volt az első, aki a válogatáson elolvasta Barry szerepét, így hamar megtalálták a show csillagát. Érdekesség továbbá, hogy Barry apját az a John Wesley Shipp alakítja, aki a CBS rövid életű, a ’90-es években futott Flash sorozatában már szerepelt. Az infókat a Television Critics nyári sajtóturnén jelentették be, ahol elhangzott a DC Entertainment kreatív igazgatója, Geoff Johns szájából az is, hogy “Talán a The Flash lesz a valaha volt leghűségesebb DC Comics adaptáció“. Ez így nagyon izgalmasan hangzik!

  the flash wentworth miller

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here