Főoldal Érdekességek Szavazás Szavazz: Melyik volt az évad legjobb újonca az “ABC”-n

Szavazz: Melyik volt az évad legjobb újonca az “ABC”-n

4
Oszd meg!

Az ABC csatorna minden évben berendel egy csomó új sorozatot, aminek a harmada megbukik. Tavaly 12 új sorozatnak adtak esélyt, amiből 2 dráma és 1 komédia élte túl az első évet. Ez is aztjelzi, hogy mekkora bajban van az ABC, és milyen sors vár majd a most ősszel bemutatkozó szériákra is.

A 2013/14-es évad túlélői közül egyedül a The Goldbergs-re lehet büszke az ABC, mert folyamatosan tartotta a nézettségét, és felvezetés nélkül is megélt. A SHIELDS és a Resurrection pedig bár magasan, és pompás nézettséggel kezdtek, de folyamatosan tűntek el a nézők, ami hosszútávon nem túl bíztató.

Kíváncsian várom, hogy nektek melyik újonc nyerte el leginkább a tetszésetek az ABC csatorna túlélői közül. Voksolni ma este 23:59-ig lehet, a győztes pedig képviselheti az ABC-t a szombati nagy döntőn. Hajrá!

Melyik volt a kedvenc "túlélő" újoncod az ABC csatornán?

  • Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D (65%, 72 Votes)
  • Resurrection (24%, 27 Votes)
  • The Goldbergs (11%, 12 Votes)

Total Voters: 111

Loading ... Loading ...
926 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. egyértelműen a SHIELD. ;)
    Az elején nagyon tökörésztek az írók, meg a heti ügyek se voltak izgalmasak, így érthető a nézői elvándorlás. Ellenben amikor bejött az Amerika Kapitány 2 film és vele a szál is a soriba, na onnantól rendesen felpörögtek az események, és végig a főszál volt a hangsúlyos. Remélem a 2.évadra maradnak a főszálnál, mert akármelyik sorit nézzük majd mindegyiknek a főszál behozása tett jót (történetileg, nézettség az más kérdés :D ).

  2. A SHIELD alapjáraton egy nagyon jó sorozat, én imádom. Az eleje sem volt unalmas, főleg hogy az ott történtek még később is hatással voltak a sorozatra és a 2. évadra is hatni fognak. Tény, hogy az Amerika Kapitány 2. miatt nagyobb figyelmet kapott, de szerintem enélkül is megérdemelte volna, a szereplők szerethetőek, a cselekmény nyomon követhető. Sokan lehúzták a sorozatot, mondván nincsenek benne a képregényekből ismert hősök -persze utalások vannak rájuk -, de a lényeg, ha valaki Thor és barátai miatt kezdi el a sorozatot, ne számítson egetverő akciókra a Bosszúállókkal, mert a sorozat a SHIELD embereiről szól nem a bosszú angyalairól, mint ahogy azt a cím is mutatja.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here