Főoldal Hírek After: Ilyen a Harry Styles-fanfic/könyv borítója

After: Ilyen a Harry Styles-fanfic/könyv borítója

6
Oszd meg!

after_anna_todd_harry_stylesNemrég számoltam be nektek az After c. Harry Styles fanfictionről, ami olyan sikeres, hogy a Schimon & Shuester kiadó papírkönyvben is kiadja. Azt ugye már tudjuk, hogy már megvásároltak a filmadaptáció jogait, így nagy valószínűséggel film is készül a történetből (vagy sorozat). A kötetek megjelenési időpontja is  nyilvános: Novemberben jön az első rész, az After, Januárban a második: After We Collided és a harmadik márciusban, After We Fell címmel. Arról egyelőre sajnos nem tudni, hogy itthon megjelenik-e a könyv, de a fanfiction rajongói fordítása itt már olvasható.

Személyi jogok miatt Harry nevét a végső verzióban meg kellett változtatni, így lett belőle Hardin, a borító pedig nemrég lett nyilvános: “Itt az #afterborító. Valami egyszerűt, de erőteljeset szerettünk volna, szóval, itt van. Elő is rendelhető már a könyv” – tweetelte a szerző. Hát, nekem általában nincs problémám az egyszerű, de hatásos csomagolással, ez viszont szerintem elég béna borító lett. Magánkiadású könyveknél szoktam látni hasonlót, nem pedig a legnagyobb amerikai kiadó regényei közt. Ettől függetlenül továbbra is kíváncsi vagyok, és remélem hazai forgalmazót is talál majd a regény.

harry styles after fanfic

5470 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

  1. Kedves Tibi! (elnézést, hogy már megint ilyen témához írok, de hát a többihez nem nagyon tudok hozzászólni :D [vagy nem merek])

    Hááááát, szerintem ez egy unalmas borító. Semmitmondó. Ez alapján lehet egy komoly pszichológiai dráma is, vagy akár ismeretterjesztő könyv a felhőkről… gyakorlatilag minden (oké, gyerekkönyv azért mégsem). Nem venném le a polcról, az tuti :/ Túl egyszerű, túl… semmilyen.

    • Nyugodtan szólj hozzá bárhová, örömmel fogadom a véleményed :) És igen, egyetértek, tényleg túl semmilyen ez a borító :/

  2. Nekem a betűtípusa azért bejön a borítón. Biztos olvasni fogom, ugyanis kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, főleg, hogy még film is készül belőle. Viszont a Hardin néven húzom a számat, elég fura. :)

  3. Engem nagyon emlékeztet az Amíg élek borítójára, és talán azt a hangulatot is kelti: mintha valamennyi szereplője éppen most játszaná el a Csillagainkban a hiba 2.0-ás verziót, holott egy új könyv, egy JÓ új könyv borítójának új érzéseket kellene bennem keltenie, olyanokat, hogy kell nekem, hogy erre nekem SZÜKSÉGEM van. Amúgy sem vagyok az a nagy 1D-fan, de egy pillanatra ELGONDOLKODTAM, hogy beszerezem a könyvet, ha netalántán itthon is megjelenne, csak könyörgöm, ne egy olyan borítóval, amin még az infinity jel is ott van, mintha a szereplőink tényleg a halálukon lennének.

    • Valóban, elég hasonló az Amíg élek magyar borítójához. A történet viszont ég és föld, úgy tudom itt nem fog senki sem meghalni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here