Főoldal Érdekességek Érdekességek Lindsay Lohan kapta a “Legnagyobb visszatérő” díjat

Lindsay Lohan kapta a “Legnagyobb visszatérő” díjat

2
Oszd meg!

lindsay lohanLindsay Lohan nemrég díjat nyert. Az Ischia Global Film & Music Fesztiválon őt választották a “Legnagyobb visszatérőnek”, és ezért bizony meg is kapta a szobrocskáját. Az biztos, hogy Lindsay egykoron A-listás sztárnak számított, a Nem férek a bőrödbe, Bajos csajok és a Kicsi kocsi – Tele a tank nagy siker volt. Ezt követően viszont mint tudjuk, hamar rossz útra tért Lohan, a botrányhősnő szerepét pedig azóta sem igazán vedlette le.

Nem is igazán értem, miért pont ő kapta a visszatérőnek kijáró díjat, amikor az utóbbi egy-két évben sem igazán tett le sokat az asztalra. Főszerepet kapott ugyan tavaly a Vétkek völgye c. filmben, ami a mozikban összesen 56 ezer dollárt termelt. Igaz, a premierrel egy időben fizetős VOD szolgáltatásban is elérhető volt. Szerepelt még tavaly a Horrora akadva ötödik részében, de ha három percig jelen volt, sokat mondunk. Emellett olyan sorozatokban voltak epizódszerepei, mint az Anger Management és a 2 Broke Girls. Ezt jelentené a nagy visszatérés?

Félreértés ne essék, nagyon örülnék, ha Lohan ismét a régi fényében csilloghatna. A 2 Broke Girls-ben látni lehetett benne a régi fényt, anno pedig nagyon szerettem őt. Tehetségesnek tartom, és hiszek abban, hogy összeszedheti még ő magát, és egyszer tényleg jogosan megkaphatja a nagy visszatérőnek járó elismerést. Ez a nap azonban sajnos még nem jött el, így értetlenül állok a döntés előtt. Akárhogy is, kívánok Miss Lohannek sok sikert, és lehetőleg főszerepet egy komédia sorozatban, vagy bármiben, csak legyen huzamosabb ideig képernyőn. (Ó, de szerettem őt az Ugly Betty-ben is).

lindsay-lohan-visszatero

2 Hozzászólások

  1. remélem ez a díj motiválja kicsit.jólenne a régi fényében látni a mozivásznon valami igazán jó filmben.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here