Főoldal Hírek Ezért kapott kaszát a The Carrie Diaries és a Star-Crossed

Ezért kapott kaszát a The Carrie Diaries és a Star-Crossed

4
Oszd meg!

A The CW elnöke, Mark Pedowitz nemrégiben interjút adott, és elárulta, hogy miért kapott kaszát a The Carrie Diaries, a Star-Crossed és a The Tomorrow People. Kitért arra is, hogy továbbra is nyitottak egy Supernatural spin-offra, csak a mostani terv, a Bloodlines nem volt elég jó. Alább pedig a másik három sorozat kaszájának a “magyarázatát” olvashatjátok. Végül is, meg lehet érteni a racionális alapon meghozott döntéseket.

02-sor

STAR-CROSSED

TCA JANUARY 2014

“Ezen a héten kaptam 90 doboz tésztát. Nagyra értékeljük a rajongókat, és mindent, amit tesznek, megértjük azt is, hogy idegesek. Csak nem voltak elegen ahhoz, hogy a show futhasson. Szóval, ez a racionalitás. De mi nagyra értékeljük a show iránti szenvedélyüket.”Mark Pedowitz

Szomorú, de igaz. 0.3 körüli demókkal teljesen érthető, hogy a sorozat kaszát kapott. A premier után ez várható volt. És látva a második évados terveket, nem is bánom már annyira, hogy véget ért a sorozat.

02-sor

THE CARRIE DIARIES

carrie-diaries

“Nagyon büszkék vagyunk a The Carrie Diariesre. Amy Harris és Stephanie Savage fantasztikus munkát végeztek. A második évadot nem feltétlenül a nézettség miatt hoztuk el, hanem mert erős volt a digitális jelenléte. De egy bizonyos időperiódus után mindkettőnek működnie kell. Mindkét szempontnak meg kell felelni, különben nincs megfelelő modell. Tehát, ez volt a racionalitás. Bárcsak berendelhettük volna. Büszke voltam a sorozatra. Fantasztikus és hihetetlenül elkötelezett a rajongóbázis, de egy idő után már nem volt gazdaságos a show”.Mark Pedowitz

Továbbra is rettentően sajnálom a kaszát, mert ez egy fantasztikus sorozat volt. Megértem, hogy a 0.3 körüli demók nem combosak, de péntekenként más dráma sem hozott magasabb adatokat.

02-sor

THE TOMORROW PEOPLE

the-tomorrow-people

“A The Tomorrow People egy érdekes történet. A producerek, Julie, Greg és Phil remek munkát végeztek. A show csak nem generált olyan nézettséget, mint amilyet mi reméltünk. Az adások nem azt generálták, amit reméltünk, és a digitális adatok sem.”Mark Pedowitz

Szerdánként az Arrow mögött kétségkívül nem volt elég combos, és hétfőnként sem váltotta meg a világot, de a három show közül még mindig ez hozta a legmagasabb nézettséget. Megérdemelt volna egy pár részes visszatérést a szálak lezárására.

1817 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Bár azért nagyjából sejteni lehetett ezeket az okokat, azért tök jófejek, hogy az indokaikat is elmondják a kaszára. Bár, egy berendelés indokra is kíváncsi lennék a BatB-nál..

    • Ezt már korábban is tudtuk. Olcsó a gyártás, mert egyrészt a CBS Studio csinálja (ami birtokolja a CW-t, így nem kell licenszdíjat fizetni), másfelől jó a külföldi értékesítése is. Plusz így lesz 66 rész, azt már so-so el lehet nyomni szindikátusira.

  2. Hát végülis felesleges volt a nyilatkozat,mert mindenről ugyanazt mondják.. de ha sejtették néhol az elejétől,hogy nem folytatódik a francnak kellett olyan zárás a ttp-be is…-.- mert egy teljesen új szál,főleg hogy az egyik főszereplő ki akarja csinálni a többit.. ohh..:(

    • Szerintem sok mindent le lehetett szűrni, például kiderült, mi az a küszöb, amit a CW már nem tolerál, és mennyivel van hatásra a berendelésre a digitális elérés :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here