Főoldal Hírek Expecting Amish: Jesse McCartney vs. Jean-Luc Bilodeau

Expecting Amish: Jesse McCartney vs. Jean-Luc Bilodeau

3
Oszd meg!

Az amerikai Lifetime csatorna ma mutatja be az Expecting Amish c. tévéfilmjét, ami gyanítom előbb-utóbb minden sorozat rajongóhoz el fog érni, hiszen a szereposztás bámulatos. Legalábbis számunkra, sorozat rajongóknak mindenképpen imresszívnek tűnik a főbb szereplők tábora, ezen felül a történet is jónak ígérkezik.

expecting-amish-07

A film az amsihok életébe enged betekintést. Ők azok az amerikaiak, akik a modern technikai vívmányokat elutasítva, 18. századi körülmények közt élnek. A hősnő, a 18 éves Hannah, aki készen áll arra, hogy amish felnőtté válva hozzámenjen a barátjához, Samuelhez. A legjobb barátnője, Mary azonban meggyőzi őt, hogy vegyék igénybe a “rumspringát”. Utóbbi lényege, hogy az amish fiatalok elhagyhatják egy időre a közösséget, felfedezhetik milyen a világ “odakint”, aztán ha akarnak, visszatérhetnek, de ha a távozás mellett döntenek, arra is lehetőségük adódik. Hannah elindul a felfedezőtúrára, Los Angelesbe sodorja a szél, ahol találkozik a Joshhal, a DJ-vel, aki hamar felkavarja a kedélyeket.

A főszerepben az egykori Disney sztár, a The Cw Hellcats sorozatában is feltűnt A.J. Michalka látható, amish pasiját Jean-Luc Bilodeau (Baby Daddy), a DJ-t Jesse McCartney (Summerland) alakítja. A legjobb barátnő karakterét viszi Alyson Stoner (Camp Rock) míg a Bűbájos boszorkákból ismert Brian Krause Hannah apja. A téma, és a szereposztás miatt engem száz százalékig megvett magának a film, és előbb-utóbb mindenképpen meg fogom nézni. ÉS ti? Alább kedvcsinálónak megmutatom a trailert és néhány képet. A premier ugye ma este lesz odakint, ami azt jelenti, hogy akár már holnap megtaláljátok a neten, de ami engem illet, várok egy kicsit, hátha készül hozzá magyar felirat :)

3 Hozzászólások

  1. Nem tudom, hogy mennyire foglalkoztál vele, vagy hallottad, de a TLC-n is megy egy műsor, a Breaking Amish, ami szintén kalandvágyó amisokról szól. Én szeretem nézni őket, és teljesen magával ragadó az egész. Szóval én tuti megnézem ezt a filmet is. A realityt meg csak ajánlani tudom. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here