Justin Rhodes: Ismerd meg a feltörekvő énekest

  0
  Oszd meg!

  Néha előfordul az, hogy egy-egy Youtube covert jobban megszeretek, mint az eredeti dalt. Hozzám például sokkal közelebb áll az All of Me egy bizonyos Justin Rhodes előadásában. A srácra teljesen véletlenül találtam rá, de a hangja és a külleme rögtön megfogott. Sokan voltunk ezzel így, a videót már több, mint egy milliószor látták a neten, sőt be is válogatták őt “a legjobb öt All of Me cover-előadó” közé, belőlük meg aztán jó sok van.

  justin rhodes

  Rhodes hangja annyira megfogott, hogy gyorsan utána is néztem a neten. Három évesen zongorázott először, azóta is odavan a hangszerért. Amúgy elég hányatatott sorsa volt, drogozott is. “Bárokban és klubbokban zenéltem. Ittam munka után, vagy drogoztam. Ez volt az életem legsötétebb időszaka. Egyetlen fiaként csalódást okoztam az apámnak. Szégyelltem magam és megszégyenültem“. Ennek azonban már három éve, Rhodes azóta lejött a szerről, és immáron józanul csillogtatja meg a tehetségét, például a Hard Rock kaszinóban, két-öt éjszakán egy héten.

  Tehetségére az All of Me cover miatt az amerikai Csillag Születik, az America’s Got Talent producerei is felfigyeltek, Rhodes pedig az első válogatón túl is jutott. “Igazából ez volt az első alkalom, amikor ideges lettem. Annyira valóságos volt számomra. Csak a mikrofont néztem a kezemben, és arra gondoltam, ez az életem“. Remélhetőleg most már jól alakul a sorsa, én legalábbis nagyon drukkolok neki. Azt még megjegyzem, hogy Justin jelenleg Kickstaren próbál pénzt gyűjteni a debütáló EP-je költségeire.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here