Főoldal Érdekességek Bulvár Glee: Megszólalt Cory Monteith édesanyja

Glee: Megszólalt Cory Monteith édesanyja

1
Oszd meg!

Egy évvel gyermeke, Cory Monteith halála után az ABC News-nak mesélt fájdalmáról a gyászoló édesanya. “A veszteség még mindig borzalmas. Három nappal ezelőtt rá sem bírtam nézni Cory képeire” – nyilatkozta a megtört 63 éves asszony.

Szó esett Lea Michele-ről is, akivel e-mailen és üzenetek formájában tartja a kapcsolatot.Neki is fáj, látni mennyire szomorú. Ismerem a fájdalmát“.

Ann kényesebb témákról is mesélt az interjúban. “Amikor Cory 15 éves volt, elérte a kék kódot” – ami az első túladagolást jelenti. Később kifejtete, hogy úgy érzi, ez volt a fordulópont a fia életében, aki annyira érzékeny volt. “Nagyon szeretett volna kapcsolatot ápolni az apjával.

Hozzáfűzte még azt is, hogy úgy tudja, a halála előtti napokban Cory alá akart írni egy Vancouveri bérleti szerződést, hogy elhagyhassa Hollywoodot.

A teljes interjút – ami érzelmileg minden Glee rajongó számára megrázó lesz -, alább megtekinthetitek. Ann pedig megosztott pár gyermekkori képet Coryról, azokat csatolom. Megrendítő hallani a nő szavait.

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here