Főoldal Hírek Red Band Society: Éneklős promó & Fotók

Red Band Society: Éneklős promó & Fotók

5
Oszd meg!

A FOX nemrég tette közzé, hogy 2014. szeptember 17-én debütál az őszi idény egyik legjobban várt újonca. A Red Band Society egy nem hétköznapi kórházi sorozat lesz. Nagyon nem. A történet olyan rákos – és egyéb betegségekkel -, küzdő fiatalokra koncentrál, akik egy kórházban élnek. Az egyik orvost Danne Annable (Brothers and Sisters) alakítja, míg nővérruhába bújik az Oscar-díjas Octavia Spencer (A segítség).

Ehhez a különleges drámához készült egy rövid, zenés, trailer, amiben a színészek éneklik az Oh Honey “Be Okay” c. dalát. Mondanom sem kell, hogy a dalszöveg és a képi sorok együtt nagyon erős hatást érnek el, akárcsak a már korábban bemutatott trailer. Sírni fogunk, de nagyon. Mutatok nektek még egy videót, amiben a széria két sztárja ellátogatott egy igazi kórházba, ténylegesen beteg gyerekekhez, hogy bingózzanak velük. Illetve, itt vannak a promóciós fotók is. Alig várom már ezt a sorozatot. Remélem Ti is így vagytok vele :)

5 Hozzászólások

  1. Ezt és a Jane the Virgint várom a legjobban ősszel:) Pár részt néztem az eredetiből, és annak alapján számomra inkább mosolygós, mint sírós, de biztos lesz benne utóbbi is.

    • Épp azért írtam, hogy az _egyik_ legjobban várt újonca :) A Jane the Virgin nálam is dobogós. Kár, hogy rondán meg fog bukni :(

      • Én azért reménykedek, tavaly a Reignt vártam, és az megmaradt, pedig ott is bukásra számítottam…:D

  2. Nem szőrszálhasogatni akarok, csak egy kis korrekció. :) Octavia Spencer nem jelölt, hanem Oscar díjas színésznő.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here