Főoldal Érdekességek Érdekességek The Night Shift: Brendan Fehr a meleg karakteréről mesélt

The Night Shift: Brendan Fehr a meleg karakteréről mesélt

2
Oszd meg!

A nyár egyik legnagyobb nézettségi sikere volt a The Night Shift c. NBC újonc, ami a nyolc részes első évadát követően meg is kapta a másodikra szóló berendelést, utóbbi már tizennégy részes lesz. Az egyik mellékszereplő, a Roswellből ismert Brendan Fehr ugyanis egy meleg orvost játszik a sorozatban, aki összejön a bevallottan meleg színész, Luke Macfarlane (Brothers and Sisters) által játszott karakterrel.

brendan fehr - the nigh shift - gay

Fehr korábban adott egy interjút, a kinti bulvárosok pedig eléggé “összemixelték” a mondandóját, ugyanis elég homofób felhanggal jött ki az anyag, holott a színész már évek óta lelkes támogatója az LMBT közösségnek. Nemrég a Backlot-nak adott újabb interjújában tisztázta a dolgokat, és arról is mesélt, milyen érzés valójában egy meleg karaktert alakítania a tévében.

“Pár ismerősömtől megkaptam a kritikát, hogy meleget alakítok. Azt feleltem nekik, nem meleg karaktert játszom, hanem egy embert. Kapok vele némi meleg cuccot? Igen, természetesen. De ettől még ugyanolyan emberi maradok. Érzelmeket játszok el, azt, amit a karakterem érez. Azt gondolom ez a legfontosabb része, és ez az, amiért annyira szeretem ezt a különleges karaktert.”Brendan Fehr

Az interjú további részeiben kiemelte, mennyire büszke a karakterére, és nem csak azt akarja, hogy az LMBT közösségnek tetsszen a munkája, hanem mindenki másnak is. “Tudod mit gondolok? Azt akarom, hogy aki ott ül egy kanapén Nebraskában azt mondja, ‘Te, én kedvelek egy meleget‘”. Nemes célok, emberi hozzáállás. Nem csalódtam benned Mr. Fehr. Ezek után pedig mindenféleképpen csekkolom is az újoncot, és kritika is lesz róla az oldalon :)

brendan fehr - the nigh shift

2 Hozzászólások

    • Ó, a csudába. Ráadásul kórházas, úgyhogy ehhez kell a felirat. Hát, akkor marad a “kivárom a magyar premiert” aspektus :/ A Sony a gyártója, úgyhogy a Tv2-csoport vette meg. Remélhetőleg hamar műsorra tűzik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here