Főoldal Oldal Körkérdés Körkérdés: Hogy haladtok a nyári darátokkal? #02

Körkérdés: Hogy haladtok a nyári darátokkal? #02

8
Oszd meg!

Már két hónapja tettem fel a “Mit daráltok 2014 nyarán” körkérdést. Most vagyunk ám féltávon, hiszen még két hónapunk van hátra, mielőtt elkezdődne a szezon, és az új és régi sorozatok visszatérnének a csatornákra. Plusz, mivel annyira jó a nyári kínálat, azt hiszem ősszel is szükség lesz egy hasonló listára. De ez kapni fog egy külön posztot, reményeim szerint még a héten.

sorozat-daralista-juli15

Nos, az elmúlt egy hónapban tovább “kékítettem” a listám, de ismét nem haladtam annyit, mint szerettem volna. Bár, ma fejeztem be a Modern család ötödik évadát, arról kritikát írok majd a héten. Mindettől függetlenül elégedett vagyok, mert szívemnek kedves sorozatokat daráltam le a múlt hónapban. Méghozzá őket:

Nálatok mi a helyzet? Hogy halad a tervezett darátok?

Most még egyszer ránéztem a dara listámra, és tényleg kékül. Méghozzá gyönyörűen. 33 sorozatra írtam, hogy “biztosan meg fogom nézni“, azaz beérem magam az amerikai vetítésig, 15 pedig már kész is. Szóval, most a biztos vállalásaim úgy érzem teljesítésre kerülnek, ennek pedig örülök.

8 Hozzászólások

 1. Skins s01e01 – s05e01
  Baby Daddy s01e01 ¬– s02e06
  Game of Thrones s03e03 – s04e10 (Eddigi legjobb nyári darám, csak úgy faltam a részeket) :D
  Supernatural s07e06 – s08e10

  Ezek a nagyobb lélegzetvételű daráim, bár nem igazán úgy ment, ahogy terveztem, hiszen nálam nagyon hangulatfüggő az egész. Ezért nem is birok összeállítani egy konkrét listát se.

 2. Fuh hát én az elmúlt hónapban annyira nem sorozatoztam… lement a Beaver Falls S01, valamint aminek nagyon örülök az a Game of Thrones S01-04 :) És elkezdtem olvasni az első könyvet… :)
  + van 10 heti sorozatom jelenleg.

 3. A Penny Dreadful, a 24 4-6. évadig kész, pluszba ledaráltam a The Crazy Ones-t. Még jó lenne a Graceland 1-2., House of Cards 1-2. évadot megnézni. A régiek közül pedig az Aliast újra végignézni.

 4. Én bedaráltam mind a 6.évad true blood-ot.most nézem a 7.et és kinszenevés 1 heteket várni.. :(
  most pedig elkezdtem az Orange is the new black-et.már be is toltam az első évadot.és gyerekek nagyon ajánlom!!!!!!!!valami szenzációs sorozat.eddig énis elmentem mellette de ilyen szuperül megoldani egy börtönsorozatot..az már valami.pont jól keveredik a dráma és a fekete humor és ahogy bemutatja a börtönélet minden egyes aspektusát azis nagyon jól elvan találva

 5. Nekem felesleges tervezgetnem, azt hiszem :D Néztem párat az elmúlt 1 hónapban, de csak kevés tartózkodik a megírt listámon!
  The Vampire Diaries S04, és épp az 5. évad utolsó pár részénél tartok.
  Nashville S01
  Castle S04 (sok mindent elfelejtettem, és mivel az eddigi kedvenc évadom, így újra kellett néznem :D)
  The Mentalist S02-03 (ezt is rewatcholom, mert miért ne? :D)
  The O.C. S02-04 (nosztalgia, és még mindig imádom, szóval bármikor…*-*)
  Devious Maids S01
  Covert Affairs S01 (kezdem a 2. évadot)
  90210 S04/1
  Heartland S04/1

  Jelenleg ezekkel végeztem, de igyekszem belehúzni. Mondjuk 1 hónapig külföldön leszek, a fene se tudja, mennyi időm lesz nézni, de igyekszem :D

  • No igen, ez a “baj” a listákkal. Kicsit “gúsba köt”, és ha nem onnan néz valamit az ember, akkor olyan furi érzés. De az a lényeg, hogy a szabadidőnket olyannal töltsük, ami érdekel, ami tetszik, úgyhogy, no para, lista ide vagy oda, a jó sorozatokon van a fókusz :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here