Erős nők a Comedy Central sorozataiban

  0
  Oszd meg!

  Az alábbi sajtóközleményt a Comedy Central juttatta el hozzánk. Köszönet érte a sajtósoknak.

  ne bizz a ribiben krysten_ritterA humorcsatorna júniusi adatai szerint a 18-49-es korosztályban a hölgyek szépen felkapaszkodtak, kiegyenlített, 50-50 százalékos arányban férfiak és nők vegyesen nézik a Comedy Central kínálatát. Nemcsak a nézőközönség soraiban, hanem a sorozatokban is feljöttek a hölgyek: épphogy debütált, egyből a negyedik helyen áll a Ne bízz a ribiben! című szitkom. Bár itt feltűnik a Dawson és a haverok sztárja, James Van Der Beek is, a fókusz mégis a magabiztos, markáns női szereplőkön van, akik egyre jobban átveszik az irányítást a népszerű sorozatokban. Eljött a kemény nők ideje?

  A Ne bízz a ribiben! főszereplője, Chloe egy szexuális vadorzó, iszik, drogozik, kihasználja és eldobja a körülötte élőket. Mindeközben pedig roppant szórakoztató, rég látott ilyen karaktert Hollywood. Egy beszélgetés során kiderült, hogy a főszereplőt alakító színésznő nem csak a sorozatban határozott, hanem az életben is. „Egyetlen egy dolog miatt aggódtam a karakteremmel kapcsolatban. Semmiképp nem szerettem volna, ha a készítők ellágyítják Chloét útközben, hiszen egy menő csajról van szó. Ha elvállalok egy sorozatot, akkor azt akarom, hogy merész legyen. Örülök neki, hogy a Ne bízz a ribiben! ilyen lett” – mondta el Krysten Ritter.

  happy endings

  A 18-49-es korosztályban a magyar humorcsatorna listáján a Happy Endings – Fuss el véle! is előkelő helyen szerepel. Ebben a szitkomban is a karizmatikus hölgyek viszik a pálmát. Alex az oltárnál hagyja faképnél a vőlegényét, nővére, Jane egy megszállott karrierista, Penny pedig valósággal űzi-hajtja a pasikat. A sorozat jóképű macsója ellenben nem a női szíveket lágyítja, lévén, hogy meleg.

  A szintén népszerű A Miller család című sorozat anyukája, Carol (Margo Martindale) is az erős nők táborát erősíti, bár ő megpróbálja kedves stílusával elérni a célját. Az animációs világ házi sárkányai is egyre inkább az előtérbe kerülnek: Bob burgerfalodájában is az asszony az, aki egyben tartja a többszörösen becsődölt családi vállalkozást, és persze Bob folyton széteső lelkivilágát. Minden idők legerősebb sorozat dominája címet azonban Melory Archer kaphatja: a szikla kemény főnökasszonyt saját szurperkém fia is rettegve gyűlöli. Az egocentrikus alkoholista anyuka rengeteg tapasztalatot és skalpot szerzett, hisz ifjabb korábban a fél világgal ágyba bújt. Innen is látszik, hogy lehetetlen neki nemet mondani.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here