Főoldal Érdekességek Érdekességek 10 + 1 színész(nő), akik nem hajlandóak megöregedni

10 + 1 színész(nő), akik nem hajlandóak megöregedni

4
Oszd meg!

A színészeknek az arcuk és a testük is munkaeszköz, a legtöbben pedig mindent bevetnek azért, hogy minél tovább fiatalon és fitten tartsák magukat. Ma már a profi smink,a különböző krémek, a botox, és a kisebb-nagyobb plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően nem is gondolnánk, hogy XY színész mennyi idős, mert külsőre sokkal kevesebbnek néz ki. Most összegyűjtöttem tíz olyan színész(nőt), aki bizony idősebb, mint amennyinek tűnik. Lesz ám még ilyen kiadás, legkésőbb a jövőhónapban :)

02-sor

DYLAN MCDERMOTT

dylon-mcdermott

Egy jóképű, maximum negyvenes pasi, ugye? Ennyinek tűnik első blikkre az American Horror Story és a Hostages sztárja, igaz? Pedig ő már 52 éves. De tényleg.

02-sor

GABRIELLE UNION

gabrielle-union

Anno a Hajrá csajokkal dobbantott, miközben tizenéves pompomlányt alakított már 28 volt. Így nem is meglepő, hogy most, 41 évesen is simán letagadhatna tíz évet a korából.

02-sor

GWEN STEFANI

gwen-stefani

Amikor elolvastam, hogy a No Doubt énekesnője már 44 éves, azt hittem rosszul látok. Sokkal fiatalabbnak tűnik az amerikai The Voice új mestere.

02-sor

JENNIFER ANISTON

jennifer-aniston

Légy őszinte, te elhinnéd a Jóbarátok egykori sztárjáról, hogy már 45 éves? Pedig bizonyám, már betöltötte, de még mindig simán harmincasnak tűnik a színésznő.

02-sor

JULIANNE MOORE

julianne-moore

A fantasztikus színésznő már túl van az ötvenen, pontosan 53 éves. Hihetetlen, igaz? Legalább tíz esztendőt letagadhatna a korából.

02-sor

JIM PARSONS

jim-parsons

Biztos azt gondolod, hogy a The Big Bang Theory agyonhypolt főszereplője még a huszas éveit tapossa, de el kell keserítselek. Parsons már 40 éves. (Követelem magamnak a génjeit :))

02-sor

LUCY LIU

lucy-liu

Nem érzem magam rasszistának ha azt mondom, az ázsiai nőknél mintha kicsit másként zajlana le az a bizonyos öregedés. Itt van élő példának a Sherlock & Watsonból Lucy Liu, aki már 45 éves, de ugye látjuk, hogy nem tűnik annyinak.

02-sor

PHARRELL WILLIAMS

pharrell

A Happy című dalával villámgyorsan nemzetközi ismertségre tett szert a srác, akiről a videoklip alatt lazán azt hittem, hogy olyan 25 éves lehet, de nem, mert Williams már elmúlt 40.

02-sor

ROB LOWE

rob-lowe

Már tiniként is hódított a vásznon, azóta olyan sorozatokban is láthattuk, mint a Brothers and Sisters. Miközben jóképű harmincasnak gondoljuk őt, ő biztos jót röhög ezen, hiszen 49 éves.

02-sor

SANDRA BULLOCK

sandra-bullock

A (romantikus) komédiák koronázatlan királynője ugyan már nem olyan hamvas, mint a Beépített szépségben, de még mindig nem néz ki annyinak, ahány éves. Hihetetlen, de igaz: Bullock jövőre lesz 50. És még mindig helye van a romantikus komédiákban!

02-sor

+ 1 – BIANCA LAWSON

x-bianca-lawson

A Pretty Little Liars sztárja már megkapta ugyan a maga külön posztját, de attól még meg kell emlékezni róla, hiszen nem sokan játszanak 33 évesen tinédzsert, totál hihetően, ugye? Lawson azóta már 35, de még mindig nem néz ki húsztól többnek.

3927 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Azért én találtam köztük olyat, akiről lazán megmondtam a korát, mert szerintem látszik rajta. A legdurvább szerintem Sandra Bullock max. azt mondtam volna 40 eleje…

  2. Szerintem meg majdnem mindegyiken meglátszik mennyi idős. Legalábbis a ráncok és egyebek miatt. Persze, letagadhatna mindegyikük pár évet, de azért nagyon kevés emberen látszik meg, hogy mennyi idős valójában. Persze ez csak saját vélemény. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here