Finding Carter: Az MTV új drámája

  11
  Oszd meg!

  A héten debütált a Finding Carter, az MTV új drámája. Érdekes alaptörténettel rendelkezik a show. A főszerepben Carter, a tinilány akinek az élete szinte tökéletes, hála imádnivaló anyjának, Lorinak. Aztán kiderül, hogy Cartert igazából elrabolta a nő. A rendőrség visszajuttatja Cartert a biológiai családjához, akikkel kénytelen lesz együtt élni. A börtönből Lori megszökik, és az minden vágya – akárcsak a “lányának” -, hogy együtt élhessék tovább az életüket, és minden úgy lehessen, mint ahogy korábban volt.

  finding-carter

  A felütés nagyon érdekesnek tűnik, de mivel egyelőre fordítót keres a sorozat, sok idő eltelik, mire megnézem a pilotot. (Legkésőbb a magyar premierkor sor kerül rá). Egy dolgot viszont így látatlanban is ki kell emelnem: a trailer alapján nagyon ripacsnak tűnik a főszereplő, Kathryn Prescott, akit legtöbben a Skins-ből ismerhettek, én a Reignben találkoztam vele először, és már ott is rühelltem a fejét. (Ő volt Penelopé, a “cselédkirálynő”). Ettől függetlenül kíváncsian várom, mit sikerült kihozniuk ebből az alapvetően jónak ígérkező alapanyagból.

  Alább megnézhetitek a trailert, illetve a promóciós fotókat is. Ami az amerikai nézettséget illeti, 1.7 millió nézőt, és 0.7-es demót ért el a 18-49es korosztályban, amivel messze nézettebb, mint a keddi napon korábban futó Awkward és Faking It. Ha nem veszít az erejéből, akkor garantált a második évad. Most nézegetem a kritikákat, azok nem túl pozitívak. A nézettségre viszont egyelőre nem lehet panasz.

  finding_carter_01

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here