Főoldal Hírek Finding Carter: Az MTV új drámája

Finding Carter: Az MTV új drámája

11
Oszd meg!

A héten debütált a Finding Carter, az MTV új drámája. Érdekes alaptörténettel rendelkezik a show. A főszerepben Carter, a tinilány akinek az élete szinte tökéletes, hála imádnivaló anyjának, Lorinak. Aztán kiderül, hogy Cartert igazából elrabolta a nő. A rendőrség visszajuttatja Cartert a biológiai családjához, akikkel kénytelen lesz együtt élni. A börtönből Lori megszökik, és az minden vágya – akárcsak a “lányának” -, hogy együtt élhessék tovább az életüket, és minden úgy lehessen, mint ahogy korábban volt.

finding-carter

A felütés nagyon érdekesnek tűnik, de mivel egyelőre fordítót keres a sorozat, sok idő eltelik, mire megnézem a pilotot. (Legkésőbb a magyar premierkor sor kerül rá). Egy dolgot viszont így látatlanban is ki kell emelnem: a trailer alapján nagyon ripacsnak tűnik a főszereplő, Kathryn Prescott, akit legtöbben a Skins-ből ismerhettek, én a Reignben találkoztam vele először, és már ott is rühelltem a fejét. (Ő volt Penelopé, a “cselédkirálynő”). Ettől függetlenül kíváncsian várom, mit sikerült kihozniuk ebből az alapvetően jónak ígérkező alapanyagból.

Alább megnézhetitek a trailert, illetve a promóciós fotókat is. Ami az amerikai nézettséget illeti, 1.7 millió nézőt, és 0.7-es demót ért el a 18-49es korosztályban, amivel messze nézettebb, mint a keddi napon korábban futó Awkward és Faking It. Ha nem veszít az erejéből, akkor garantált a második évad. Most nézegetem a kritikákat, azok nem túl pozitívak. A nézettségre viszont egyelőre nem lehet panasz.

finding_carter_01

11 Hozzászólások

 1. Hacsak a feliraton múlik, ha szeretnéd, én akkor szívesen nekiveselkedem lefordítani. Bár nem vagyok “hivatásos” fordító, azért már kicsi tapasztalatom van és így, nyáron úgyis lenne időm rá. :)

  • Ez időben nagyon hosszú lenne, és nem hiszem, hogy olyan sokan megnéznék, ha nem kerül ki a feliratok.info-ra. Szóval, csak miattam, meg +10 ember miatt ne szenvedj vele. A felajánlásod viszont nagyon jól esett :)
   Ha unatkozol, és van kedved fordítani, annak nagyon örülnék, ha pár interjút lefordítanál az oldalra, olyan sorozatsztárokról, akiket Te is kedvelsz. Biztos nagyon örülne neki az oldal többi látogatója is :)

   • Nem tudom, hogy szoktad nézni az ilyeneket, de online verziókat szívesen csinálok (jelenleg a Young & Hungry – t fordítom így, hogy csak indavideón lehet megtalálni), nyelvgyakorlásként, meg tulajdonképpen szeretem is, de nagyobb oldalakhoz becsatlakozni macerásabb lenne, meg nem érzem magam olyan jónak.
    Köszönöm a felajánlást, majd nyitva tartom a szemem. Például elvileg a jövőhéten megjelenik egy nagyobb Darren Criss interjú, azt mondjuk szívesen megosztanám Veled. És nem is tudom miért pont ő jutott először eszembe, ilyen szép meleg nyári éjszakán. :D

 2. Nekem nagyon bejött az első két rész után.. egy darabig még biztosan nyomon fogom követni a sorozatot, hátha hoz egy számomra megfelelő szintet az első évad. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here