Főoldal Hírek A The CW-n folytatja Daniel Sherman és Robbie Amell

A The CW-n folytatja Daniel Sherman és Robbie Amell

3
Oszd meg!

Ma belefutottam két nagyon szuper casting hírbe, amiknek nagyon megörültem, és gyanítom ezzel nem vagyok egyedül. A nyáron további jó hírekre is lehet ám számítani, hiszen ilyenkor jelentik be a sorozatok alkotói, hogy kiket castingoltak visszatérő szerepekre – és ilyenkor már a kaszált szériák sztárjai is játékba kerülnek. Most két ifjú színész kapott újabb lehetőséget a The CW-nél. Íme!

02-sor

robbie amell

Robbie Amell, a The Tomorrow People sztárja a CW újoncában, a The Flash-ben lesz visszatérő szereplő, elsőként a harmadik epizódban tűnik fel. Ő alakítja Ronnie Raymondot, a Star Laboratórium tudósának, Caitlin Snownak (Danielle Panabaker) a vőlegényét. Ronnie is DC Comics karakter, ott Firestorm néven fut. Ő is a részecskegyorsító baleset egyik áldozata, akinek a testét átalakította a robbanás.

Érdemes megnézni Amell Twitterét, tele van vicces képekkel és örömködő kiírásokkal :) A karakter amúgy már most érdekesnek tűnik, Amell pedig már bizonyította, hogy jól tud együtt dolgozni Greg Berlantivel. Hajrá!

02-sor

daniel-sharman

Miután Daniel Sharman lelépett a Teen Wolf-ból, nem is tűnt fel másutt, egészen mostanáig. A The Originals csapatát erősíti majd a második évadtól a dögös színész. Ő lesz Kaleb, egy megnyerő boszorkány, akinek sötét a családi múltja, és egy cseppet indulatos. (Ismerős, a Teen Wolf-ban is valahogy így volt – ennyit arról, hogy új kihívásokat keresve lépett le az MTV sorozatából). Sharman a The Originals második évadának a premierjében már ott is lesz.

3 Hozzászólások

  1. Daniel Sharman-nek örülök, viszont Robbie Amell szerintem nem megfelelő, én nagyon tehetségtelennek tartom, főként a The Tomorrow People-os teljesítménye alapján.

    • Bár nem láttam még a TTP második felét, de nekem nem volt problémám Amell teljesítményével. Annyira béna lett volna a vége felé?

  2. Hát szerintem Daniel Sharmannak maradnia kellett volna a Teen Wolf-ban, és én az Originalsnak kaszát adtam volna….. Mióta kiszedték az eredetieket a vámpírnaplókból, mindkettő elnyűtt és vontatott lett…. Egyiknél sem dobtam el az állam…..

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here