Főoldal Hírek Július 23-án folytatódik (?) a One Tree Hill

Július 23-án folytatódik (?) a One Tree Hill

6
Oszd meg!

one-tree-hill-tuti-gimi-hetedik-evadÓdákat lehetne zengeni arról, hogy milyen rútul bánik az RTL Csoport a One Tree Hill c. sorozattal. És a legkisebb baj a nem túl elmés magyar cím (Tuti Gimi). Sokkal komolyabb gond a sugárzás folyamatos akadozása. Annak idején nem sokkal az amerikai premier után már itthon is bemutatták a sorozatot, és azóta van az, hogy egyes évadok közt saccperkábé két évet kell várni, mire képernyőre kerülhetnek.

A negyedik évad 2009. november 15-én mutatkozott be itthon. Az ötödik évad több, mint két évvel később, 2011. május 28-án. A hatodik évad premierjére például 2012. szeptember 30-án került sor. A hetedik évadot anno 2014. január 12-én kezdték el vetíteni, de a 7×01 leadása után váratlanul eltűnt a képernyőről a sorozat. Kitűztek egy új premierdátumot, ami a  június 29 volt, de végül eltolták ezt is, most úgy fest július 23-tól letolják a hetedik évadot. Naponta egy résszel, 14:40-től a Glee megüresedett helyén. Mármint, ha egyáltalán elindul. Ilyen tempóval pedig 2018-ban talán az utolsó, kilencedik évadot is leadják. És igen, tudom, hogy a Media Addict olvasói közül sokan jobban szeretik magyar felirattal nézni, ami érdekli őket, de az átlagnéző bizony szinkronra vágyik. Ha már RTL: hasonlóan rútul bánnak a Supernaturallal is, de azt hiszem sok ilyen példát lehetne még mondani. Kár érte.

Mivel az RTL Klub sajtóoldalán elérhető, így veletek is megosztom a hetedik évad első három részének a magyar címét, és a rövid tartalmát. Plusz megjegyzem azt is, hogy lassan tényleg be kellene darálni az elmaradásom – ami pont a hetedik évadtól datálódik.

tuti-gimi-hetedik-evad

7×01 – Új célok | Premier: július 23.
Lucas és Peyton elköltözése után Brooke úgy érzi,  Julian mellett megtalálta a boldogságot. Nathan az NBA-ben játszik, teljesült gyerekkori álma, Haley pedig átvette Peyton lemezkiadóját, és új albummal készül. Váratlanul megjelenik testvére, Quinn. Nathant rossz hírrel hívja fel hajnalban ügynöke, Clay.

7×02 – Egyszer fenn, egyszer lenn | Premier: július 24.
Brooke modellt keres egy reklámkampányhoz, a választása egy színésznőre esik, aki sok galibát okoz összeférhetetlen természetével. Ráadásuk Julian Ausztráliába utazik hosszú időre egy filmforgatásra, ami nagyon megviseli a lányt. Haleytől kis híján elveszik a lemezkiadót, de mentő ötlete támad. Dan tévéműsorban próbálja az emberekkel megértetni, hogy a bűnök bocsánatot nyerhetnek. Nathan karrierje veszélybe kerül egy lány miatt, aki azt állítja, Nathantől terhes.

7×03 – Nehéz döntés | Premier: július 25.
Nathan és Haley nehéz döntés előtt állnak. Vagy megcáfolják Renee hazugságát, vagy fizetnek neki, hogy ne legyen botrány. Renee azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hozza, terhes Nathantől. Clay azt javasolja, fizessenek neki, így nem rontja Nathan karrierjének esélyeit.

2276 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

  1. jaja énis kiváncsi vagyok hogy elkezdik e adni rendesen.tudom minidg ezt mondom Tibikém de kezzd el.voltak jó részek Leyton után is.. :)

  2. Ameddig tudtam szinkronnal néztem, de utána már felirattal. Sokkal jobb volt, és ahh.. imádom ezt a sorozatot! :)

    AZ RTL-re meg várhatunk, hogy leadja.

  3. Egy darabig, amíg az első szusz tartott az RTL-nél, addig szinkronnal néztem, aztán pár év után átnyergeltem a feliratos eredetire, és ledaráltam az egész sorozatot. Az eleje mérföldekkel jobb, mint a vége, nekem az nem annyira tetszett :/

    A Supernaturalból is annyit láttam, amennyi az első eresztésben volt az RTL-en, szerettem is, de fogalmam nincs, hol maradt abba. Be kéne hozni, folytatni kellene, de nem tudom, honnan.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here