Rising Star: A Tv2 csapatát erősíti Ördög Nóra

  7
  Oszd meg!

  Hihetetlen, de igaz: tizenhárom év után Ördög Nóra lelépett az RTL Klubtól, és a Tv2 műsorvezetője lesz, vélhetően a Rising Star tehetségkutatóban. Nagy meglepetés, hogy a harminckét éves műsorvezető csatornát váltott, hiszen eléggé megbecsülték őt az RTL Klubnál, nívós műsorokban foglalkoztatták. Ráadásul Nórát a csatorna fedezte fel, képernyőre is 2001-ben került először, a Top of the Pops műsorvezetőjeként, ezután jött a Kölyök Klub, és a Reggeli.

  ordog-nora-tv2-rising-star-01Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence | fotókredit: Nánási Pál

  A Tv2 program és hírigazgatója, György Bence e-képpen nyilatkozott a Blikknek a váltásról: „Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata”. Felszólalt Kolosi Péter is, az RTL Klub programigazgatója, aki szerint Nóra titokban tárgyalt a Tv2-vel, ráadásul szerződést is szegett az RTL Klubbal szemben, úgyhogy újabb perre számíthatunk. „Mi tiszteletben tartottuk azt a kérését, hogy hadd foglalkozzon most a gyerekekkel, hát ezek szerint ez mégsem volt olyan fontos számára. Azt sem nagyon értem, milyen új kihívásokról lehet szó, hiszen vélhetően a TV2-n is ugyanazt fogja csinálni, amit nálunk.” – nyilatkozta Kolosi.

  Egy tehát biztos, Ördög Nóra a Tv2-n folytatja pályafutását, aminek ott biztos nagyon örülnek, hiszen azt tudjuk, Nóra vérprofi műsorvezető, aki bármilyen feladatot el tud látni. Az átigazolás kapcsán Nóra is felszólalt a Blikknek: „Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal!”.

  Kíváncsian várom, hogy tényleg a Rising Star-ban vetik-e be először Nórát, mert a Sztárban sztár műsorvezetői feladata is neki való lenne. Ettől függetlenül kicsit csalódtam is, több lojalitást vártam volna Nórától. De mivel a kulisszák mögé nem látunk be, ezért nem is tudhatjuk mi volt a háttérben. Így inkább megpróbálok örülni annak, hogy Nóra továbbra is képernyőn lesz. Mert olyan profi, és emiatt megérdemli.

  ordog-nora-tv2-rising-star-02Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence | fotókredit: Nánási Pál

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here