Főoldal Érdekességek Szavazás Szavazz: Melyik “CBS” sorozat fog a legjobban hiányozni?

Szavazz: Melyik “CBS” sorozat fog a legjobban hiányozni?

7
Oszd meg!

A szombati döntőben az ABC csatornát a Suburgatory c. három évadot megélt komédia sorozat képviseli, ami a szavazatok 39%-át szerezte meg. Nem sokkal maradt le tőle a 31%-ot elérő egy évados újonc, a Once Upon A Time in Wonderland.

in-memoriam-abc

A mai nap a legnézettebb amerikai országos csatorna, a CBS sorozatairól szavazhattok. A nyugdíjcsatornának is csúfolt adón szintén nem voltak túl sikeresek az idei újonc sorozatok, kettő kivétel mindegyik meg is bukott. Az idén kaszáltak közül kettő dráma, és öt komédia van, köztük a kilenc évad után véget ért Így jártam anyátokkal és a Sarah Michelle Gellar főszereplésével készült The Crazy Ones. Melyik fog nektek a legjobban hiányozni? (Azért azt meg kell említeni, hogy az Így jártam anyátokkal utolsó évadosként indult, nem a gyenge nézettség miatt ért véget).

Aki eme előselejtezőben a legtöbb voksot kapja, az kerülhet be a szombat nagy döntőbe, a CBS csatorna képviseletében. További információk & naptár a játékról itt.

A CBS melyik elkaszált sorozata fog a legjobban hiányozni?

  • How I Met Your Mother (75%, 156 Votes)
  • The Crazy Ones (11%, 22 Votes)
  • Bad Teacher (5%, 10 Votes)
  • Intelligence (4%, 9 Votes)
  • Friends with Better Lives (2%, 4 Votes)
  • Hostages (2%, 4 Votes)
  • We Are Men (1%, 4 Votes)

Total Voters: 209

Loading ... Loading ...

7 Hozzászólások

    • Mondtam is tegnap este az egyik barátomnak, hogy “olyan fáradt vagyok, nekem már semmit se kéne csinálni”, mégis beidőzítettem a szavazást. Legközelebb hallgatok saját magamra :D

  1. Szerintem nem igazán “fer” szembe állítani egy kilenc évadot megért sorozatot,olyan sorozatokkal,amikor egy évadot vagy annyit se éltek meg.Ahogy ezt te is írtad nem elkaszáltak,hanem lezártak.Így teljesen egyértelmű,hogy mire fognak szavazni többen.Én nem a HIMYM-re szavaztam,mert már ez a kilenc évad is túl sok volt belőle.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here