Főoldal Hírek Ahol a szivárvány véget ér: Lilly Collins & Sam Claflin

Ahol a szivárvány véget ér: Lilly Collins & Sam Claflin

10
Oszd meg!

love-rosie-01Magyarországon is megjelent Cecelia Ahern nagysikerű regénye, az Ahol a szivárvány véget ér. Ebből készült brit-amerikai koprodukcióban egy film, amit Christian Ditter rendezett, a forgatókönyvért Juliette Towhidi felel. A film 2014 október 17-én mutatkozik be Angliában, magyar premierről egyelőre nincs hír, de mivel a regény itthon is sikeres, így sosem lehet tudni. Ismerkedjetek meg a történettel, bemásolom a könyv fülszövegét.

Rosie és Alex jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, és egy életre szóló véd- és dacszövetséget kötnek az iskola és a felnőttek zord világa ellen. Az izgalmas órai levelezések alatt még nem sejtik, hogy életük következő jó néhány évét is így fogják eltölteni: egymással levelezve… A sors fura szerzet: újra és újra elválasztja egymástól Rosie-t és Alexet, hogy próbára tegye barátságukat, kitartásukat és őszinteségüket. A gyerekek komoly felnőtté cseperednek: mindketten dolgoznak, házasodnak, gyereket nevelnek, válnak, de az a varázslatos kötelék, ami összekötötte őket, életük minden öröme és bánata közepette megmarad.
Több van-e köztük puszta barátságnál? Ha kapnának egy utolsó lehetőséget, kockára tennének-e mindent az igaz szerelemért?

A főszerepekben olyan ismert színészek láthatóak, mint Lily Collins (A végzet ereklyéi, Tükröm tükröm) és Sam Claflin (Az éhezők viadala: Futótűz). A trailerek megtekintése után egyértelműen kijelenthetem, hogy ez a film engem nagyon érdekel, akárcsak a könyv :) Alább ti is megnézhetitek a megjelent posztereket, hivatalos képeket és három trailert is. Hátha a ti érdeklődéseteket is felkelti az Ahol a szivárvány véget ér.

02-sor

ahol-a-szivarvany-veget-er-konyvCecilia Ahern – Ahol a szivárvány véget ér
Megjelenés: 2008. március 15.
Kiadó: Athenaeum Kiadó
Oldalszám: 448
Online megrendelés: 20% kedvezménnyel 2.792 forintért
Fülszöveg: Rosie és Alex jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, és életre szóló szövetséget kötnek az iskola és a felnőttek zord világa ellen. Az izgalmas órai levelezések alatt még nem sejtik, hogy életük következő jó néhány évét is így fogják eltölteni: egymással levelezve… A sors újra és újra elválasztja őket egymástól, hogy próbára tegye barátságukat, kitartásukat és őszinteségüket. A gyerekek komoly felnőtté cseperednek: mindketten dolgoznak, házasodnak, gyereket nevelnek, válnak, de a varázslatos kötelék, ami összeköti őket, életük minden öröme és bánata közepette is megmarad. Több van-e köztük puszta barátságnál? Ha kapnának egy utolsó lehetőséget, kockára tennének-e mindent az igaz szerelemért?

02-sor

 

10 Hozzászólások

  1. A könyvet imádtam, tekintve a felépítését (levelekből, emailekből, stb. áll) nem hittem, hogy egy ilyen szuper alkotást össze lehet hozni, de tévedtem :)
    Remélem a film sem okoz csalódást, bár már most azt érzem, hogy Sam tökéletes lesz Alexként :)

  2. Tibi, hála neked, soha nem maradok olvasnivaló nélkül. Nagyon jól hangzik a könyv és a film is egyaránt. Annak külön örülök, hogy ilyen remek színészeket válogattak össze. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here