Főoldal Hírek Arrow: Brandon Routh a fedélzeten!

Arrow: Brandon Routh a fedélzeten!

4
Oszd meg!

Egy újabb dögös pasit castingoltak az Arrow készítői. Ezúttal az egykori Superman és a Partners c. komédiában látott Brandon Routh érkezik, a szerződése minimum tizennégy részre szól. Routh egy páratlan tudóst, feltalálót játszik, akit Raynek hívnak, és váratlan szerepet kap majd Oliver életében, segít neki visszaszerezni a Queen műveket. A pletykák pedig arról szólnak, hogy Felicityvel is összemelegednek majd. Palmer azonban nem olyan jó fiú, mint amilyennek tűnik. A karakternek képregényes vonatkozása is van, ott Az Atom néven szerepel.

Az Arrow harmadik évadában feltűnik még többek között Karl Yune, Oliver Hong Kongi visszaemlékezéseiben lesz látható, ő lesz Oliver edzőtársa, tanára és barátja. Általa válhat Oliver azzá a hőssé, aki ma is létezik. Peter Stormare is feltűnik, mint Vertigo Gróf. A sorozat 2014. október 8-án tér vissza a The CW-re. Eme hírek után pedig én is egyre kíváncsibban várom. Lefogadom, hogy ezzel többen vagyunk így :)

brandon-routh

4 Hozzászólások

  1. Felicity-vel nem hozhatják össze, mert neki Oliver-rel kéne lennie szerintem, bár kétlem, hogy meglépik, mivel Laurel Oliver képregényes szerelme. Mondjuk, szerelmi csalódásnak jó.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here