Bella Calamidades – Hamarosan az M1 műsorán

  7
  Oszd meg!

  Úgy tűnik az M1 elégedett volt A szenvedélyek lángjai (Pasión de Gavilanes) nézettségi adataival, ugyanis újabb telenovellát vásárolt az amerikai gyártótól, a Telemundótól. A friss szerzemény nem más, mint a Bella Calamidades c. telenovella, ami Julio Jiménez eredeti történetének a feldolgozásából készült 2009-ben. Érdekessége, hogy bár a Telemundo gyártotta, de a csatornán csak 2013 szeptemberében kezdték el vetíteni, miután meghódította az egész világot. Már több, mint harminc országban láthatták a nézők, Szerbiában pedig olyan sikeres volt, hogy 2012-ben a helyi kábeltévék is elkezdték ismételni, azon felül pedig négy csatornán is megfordult.

  bella-calamidades-01

  A történet egy gyönyörű és szenvedélyes nő, Lola életét mutatja be, akit a városa egy babona miatt kitaszított. A lakók meg vannak győződve arról, hogy Lola balszerencsét hoz mindenkinek, akivel találkozik, Lola emiatt igyekszik távol tartani magát az emberektől. Ám végül kénytelen visszatérni a szülővárosába, ahol egy sor furcsa esemény és elkerülhetetlen tragédia következik be emiatt. Az összetört szívű nő félve reméli, hogy egy nap a nagylelkűsége megváltoztatja a többiek gondolkodását. Loláról időközben kiderül, hogy ő nagyapja egyetlen örököse, amit igyekszik előle eltitkolni Priscilla, a kapzsi rokona. Az egyetlen, aki igazán Lola mellett áll, az Marcelo Machado, a jóképű fiatalember, aki felfedezi a lány belső, és külső szépségét egyaránt. Azonban ahhoz, hogy őszinte kapcsolat alakulhasson ki kettejük között, sok akadályt le kell küzdeniük.

  A 140 részes telenovellában olyan nálunk is ismert színészek játszanak, mint A szenvedélyek lángjai főhőse, Danna Garcia, vagy a Vad Angyalból ismert Segundo Cernadas. Rajtuk feltűnik többek között Adriana Campos (Szerelempiac); Katie Barberi (Salomé); María Elena Döehring (A bosszú); Pablo Azar (Második esély) és a 29 éves Ximena Duque (Több, mint testőr) is.

  Arról sajnos nincs még hír, hogy pontosan mikor mutatják be hazánkban a Bella Calamidadest, és milyen címet kapott, de a szinkron már készül, ez pedig jót is jelenthet. Amint meglesz a premier dátuma, és hozzá valamilyen promóciós videó, természetesen közlöm veletek. Addig is, csekkoljátok a főcímet és a trailert, utóbbi angol nyelven hallható.

  bella-calamidades-02

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here