Főoldal Hírek Music Daily buli a ByTheWay és Tolvai Reni részvételével

Music Daily buli a ByTheWay és Tolvai Reni részvételével

0
Oszd meg!

Lassan öt éves lesz a MusicDaily, ennek örömére a partneroldalunk nagy meglepetést készített elő. Idén először startol el a MusicDaily Buli, amiről most röviden írok nektek. Előtte azonban következzenek a főszervező, Szabi gondolatai.

“A MusicDaily felett is elrepültek az évek, félelmetes leírni is, de már vészesen közelít az ötödik életévéhez.. Éppen ezért arra gondoltam a szerkesztőtársaimmal, hogy valami nagy durranást kellene csapni, mert minden évben kiötlünk valami újat, mint például tavaly a Music Daily “díjátadót”, amelyet élőben közvetítettünk… nem kis munka (és ideg) volt. Most viszont azt a döntést hoztuk, hogy egy budapesti bulit kellene szervezzünk! Először eszünkbe jutott, hogy egy MusicDaily találkozót kellene, de aztán a buli mellett döntöttünk, mert akkor egész este az állhat a középpontban, amiről évek óta hozzuk az újdonságokat: a zene. Szerencsére segítséget is kaptunk nem is keveset, amelynek hála viszonylag könnyen eljutottunk odáig, hogy minden le legyen fixálva. Reméljük sokan eljöttök, szívünket lelkünket beletettük, és bele is fogjuk tenni!”Szabi (MusicDaily)

music daily

A menetrend tehát a következő. Július 25-én, 19:30-kor kezdődik a banzáj, hamar érkezik is a The Fleats előzenekar. Az oldal egy zenei tehetségkutatót is leszervezett, így a Music Daily Hangja győztesei is kapnak fellépési lehetőség. Őket követi Tolvai Reni, a Megasztár győztese, majd Maczkó Ádám stand up komikus. Az este szenzációja kétségkívül a ByTheWay zenekar lesz, akik negyven percen át szórakoztatják a nagyérdeműt. 23:10-től DJ Andrew G válogatja a legjobb dalokat.

A bulira szerintem aki tud, az látogasson el, igazán ütősnek ígérkezik a program. VIP jegyet elővételben itt lehet rendelni, és így profi fotós által készített közös képet lehet kapni a sztárvendégekkel. Sima belépőt a buli előtt is ki lehet fizetni. Bővebb információk a bulihoz tartozó eseményen. Ráhangolódásként íme, egy promó videó.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here