Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Jay Ryan lett a legszexibb CW-pasi

Jay Ryan lett a legszexibb CW-pasi

31
Oszd meg!

Az utóbbi hetekben arról szavazhattatok, hogy kit tartotok a legszexibb CW-pasinak. Őszintén szólva, számomra ez az egész játék hatalmas meglepetés volt. Általában az ilyen szavazásoknál előre meg lehet mondani azt, ki lesz az első, kik jutnak be a középdöntőkbe, és így tovább. Most azonban már az első nap felülírtátok a számításaim, hiszen Stephen Amell kiesett az Arrow selejtezőben. A meglepetések pedig tovább folytatódtak, méghozzá olyannyira, hogy egy olyan pasit találtatok a legszexibbnek a CW-n, akire nem számítottam volna a játék elején.

A selejtezőben, a közép és elő, majd a végső döntőben is toronymagasan nyert Jay Ryan, a Beauty and the Beast sztárja. Az ausztrál színész sármja fogott meg titeket a legjobban, így ki lehet jelenteni, hogy Jay Ryan a legszexibb pasi a CW-n. Legalábbis, a szavazók nagy része szerint. Persze ez olyan dolog, amit mindenki maga dönt el, ami engem illet, Matt Lanter a favorit, a kérdéskört pedig mindannyian másként látjuk.

A mókának pedig itt még nincs vége, hiszen mit ér egy “király”, az ő “királynője” nélkül? Augusztusban jöhetnek a CW hölgyei, akkor eldől, vajon Kristin Kreuk érkezik-e Jay Ryan mellé a “trónra”, vagy más szépséget választotok meg a szavazások során. Köszönöm ám, hogy ennyien részt vettetek, kampányoltatok és együtt izgultuk végig ezt a játékot.

jay-ryan-a-cw-legszexibb-pasija

3479 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

31 Hozzászólások

 1. :( NEM értek egyet, de hát ez van… Daniel, Jensen vagy Ian. Hármójuk közül kellett volna nyerni valakinek.

 2. Nem akarok kötekedni, de szerintem ez az eredmény nem a valóságot mutatja, mert csak azért nyert Jay Ryan, mert az a külföldi Beauty and the Beast rajongói oldalról egy csomóan rá szavaztak…
  Ha a szavazás “normálisan” zajlott volna, (bár én nem akartam, mert hát fúj) Ian nyerte volna meg vagy (amit már jobban tetszene) Jensen. :)
  Szóval szerintem ez nem mutat semmit.
  Fogadjunk, hogy a nőit meg Kristin Kreuk nyeri. ;)

  • Sokat gondolkodtam ezen én is. Mennyire volt igazságos, tényleg az oldal olvasóinak az akarata döntött, vagy a többség. Úgy vagyok vele, hogy nem volt tiltva sehol a “kampányolás”, és ha valaki megnyitja az oldalt, akkor “olvasóvá” válik ő is.

   Nem tagadom, én sem Ryan győzelmét vártam. Tegnap este eléggé ki is voltam, mert egy normális HQ méretű fotósorozatot sem találtam, amit felhasználhattam volna :D De hát, így döntött a többség, azt pedig el kell fogadni.

   A nőit pedig simán nyerheti Kreuk. Azzal kibékülnék, gyönyörű az a nő :)

  • Félre értés ne essék mindenkinek más a favorit akár pasi akár nő, senkinek sem egyforma az ízlése. Jay nyert ezt el kell fogadni akár innen szavaztak akár onnan a lényeg az hogy ő nyert. Én nem tagadom Ian is nagyon jó pasi sőt. De Jay nyert, aminek én nagyon örülök mert neki szurkoltam.

  • Én sem akarok kötekedni DE… A TVD-s oldalakra is be lett linkelve, amiből valljuk be, sokkal több van. Iannek is sokkal több rajongója van itt Magyarországon és kint külföldön is. Az oldal napi átlaglátogatása 3000 amiből fogadni merek, hogy 2000 Ian fan. Az, hogy ők lusták voltak szavazni, vagy egyáltalán megosztani bármit is ezzel a szavazzással kapcsolatban, az egyéni szoc. probléma. Mi nem voltunk lusták. És még úgyis visszaelőzte Jay Iant, hogy körbe lett küldbe minden TVD-s oldalon. Szóval, én úgy gondolom, hogy ez miatt igencsak nem kellene háborognia senkinek. Ha máskor valaki azt akarja, hogy nyerjen a kedvence, ossza meg a facebook oldalán, ahova Tibi egyébként is kiírta, vagy twitteren, hiszen arra való az a kis gomb itt a bejegyzés alatt. Senki nem tiltotta meg, hogy bárki is megtegye :)

 3. Igazad van Szandi tényleg büszke lehetsz magadra h az győzött akit te akartál :) amit a többiek akarnak meg kit érdekel

 4. Arról nem is beszélve h TVD-s oldalakon meg csak azért lett megosztva h egyensúlyozzuk azt h te rá erőszakoltad a többiekre is az akaratod, bárhogy is szépítheted és bárhogy is mellé beszélsz, ezt csináltad :) Jay soha nem győzött volna önerőből, és ha az én kedvencem (Brendan Dooling) győzött volna így én nem is tudtam volna neki örülni, de te remélem boldogan alszol, hogy ilyen keserű szájízű lett ez az egész szavazás

 5. Szerintem mindenki túlléphetne ezen. Jay győzött és kész, további reklamációval csak azt fogjátok elérni, hogy Tibi alaposan megfontolja elindítsa – e a női szavazást, mert eddig több volt a negatív komment a bejegyzés alatt, mint a pozitív, pedig valljuk be: nagyon jó volt, délutánonként alig vártam, hogy szavazhassak és volt valami pozitív a vizsgáim között is. :)

  • Mindenképpen elindul a női szekció is, amit ígérek, azt betartom :) Annak pedig nagyon örülök ám, hogy neked tetszett a játék :)

 6. Bocsáss meg Scott. Legközelebb azt rakom ki a Batb-s oldalamra, hogy szavazzanak Nina Dobrevre. :) Komolyan mondom nevetséges vagy. Mint egy 10 éves. De tudod mit? Ha téged boldoggá tesz, a következő szavazáson ahol netán érintett lesz a Beauty and the Beast nem rakom ki. :)

  • Na ilyet ne csinálj Szandii csak azért mert valaki csalódott. Nyelje le a békát akármilyen nagy is már pedig az mert Jay rendkivül jó pasi magasan veri mind a 3 másikat!

 7. ha én nevetséges vagyok, akkor te mi vagy? TE döntötted el egyedül h kinek kell ezt az egész szavazást nyernie, annak kellett lennie amit TE akarsz, ez az igazi gyerekesség, többet nem is szeretnék ezzel kapcsolatban írni, mert bármit mondasz nem tudod ezt kimagyarázni

  • Scott21 én nem leszek veled olyan finom mint ágineni miért fáj neked,hogy Szandii megosztotta te miért nem osztottad meg a kedvenceidet és ő is csak egy szavazatot adhatott le akárcsak te , a többi jelöltnek is van rajongója ők hol voltak? Ugy hogy felesleges Szandiit hibáztatnod.

 8. Kedves Scott21!
  Engedd meg nekem, mint rangidősnek, a magam 60 évével egy kis megjegyzés tegyek. Én úgy látom itt a többség, illetve a szavazók akarata döntött nem egy személy, tudomásul kell venni a másik véleményét és tiszteletben kell tartani, ahogy ők is a tiédet. Vitatkozni pedig lehetőleg úgy kell, hogy ne sértegessük a partnerünket. Valóban akik szavazni akartak megtalálták a módját hogy letegyék bárki mellé a voksukat. Ez lett belőle… veszíteni is tudni kell. Köszönöm, hogy elolvastad!

 9. Ne veszekedjetek a szavazásnak vége mindenki fogadja el hogy ki nyert. Ilyen is megtörténhet hogy a szavazók lusták és nem Ian nyert és akkor mi van. Jay-nek is kijár ez. Szandi csak ki tette az oldalra hogy szavazzunk ti is hivhattátok volna a baráti társaságot hogy szavazzanak. Mi harcoltunk a kedvencünkért és győzött is.

 10. Én Scott21-el értek egyet. Amíg Szandii be le nem avatkozott Jay sehol sem volt. Abban a pillanatban hogy Szandii megosztotta Jay felülkerekedett Ianen, de valjuk be 28-án délelött amig Szandi újra meg nem osztotta ismét Ian vezetett de, Szandi nem bírta elviselni hogy nem úgy alakul a szavazás ahogy ő szeretné ezért tett ellene. Ő intézte el saját magának hogy örülhessen, de én sem tudnék a helyében ilyen győzelemnek örülne mert nem iagazságos. Ezért én azt javasolnám Tibinek hogy az utolsó 2 kört meg kellene ismételni a 4 férfi között úgy hogy a lap tényleges látógatói szavazzák meg, ki a CW legszessisebb pasija. FB és egyéb megosztások engedélye nélkül. Ez csak is így lehet igazságos és mindenki megnyugodna. Ha akkor is Jay nyerne akkor gratulálok de így nem.

  • Kérlek, ne vitázzatok, ez csak egy játék. Nem fogom újraindítani a szavazást, el is mondom miért:
   – nem volt tiltva, hogy megosszátok a szavazást Facebookon, Twitteren vagy Weboldalon. Mindenkinek ugyanúgy joga van szavazni.
   – azt mondjátok azért nyert Jay, mert Szandi megosztotta. Igen, benne van a pakliban. Ahogy az is benne lehetett volna, hogy aki most panaszkodik emiatt, szánjon öt percet arra, hogy a TVD oldalak chatjébe bepötyögje a szavazást, vagy írjon a TVD oldalad Facebook oldalainak. Na jó, kevés az öt perc, tíz is kellett volna.
   – én sem Jaynek drukkoltam. A top négyes pasiból mindhármat szívesebben látnám a dobogó tetején. De a szavazás lezajlott, a többség pedig Jayre voksolt. A többség dönt.
   – légyszi ne támadjátok emiatt Szandit, vagy bármely Jay/BATB rajongót. Ők összefogtak, és voilá, győzött a kedvencük. Csodálatosnak tartom, hogy van egy fandom, ami képes az összefogásra.

  • barbi! mi az hogy Szandii be nem avatkozott tudtommal nem volt tilos megosztani akkor meg mi bajod van, keserű a pirula?

 11. Nem értem miért kell ezen vitatkozni csak a vak nem látja, Jay milyen sexy és igazi férfi! De izlések és pofonok………. Sajnos sok izlés ficamos ember van a világon!

 12. Most komolyan az a bajotok, hogy Szandi megosztotta az oldalán a szavazást?Mi ezzel a baj?Mindenki azt oszt meg az oldalán amit akar..Attól hogy vette a fáradtságot és megosztotta még nem kell letámadni, nem volt megtiltva.Különben is mindenki egyszer szavazott, hol itt a gond?A BatB rajongók nem voltak lusták szavazni a kedvencükre, így győztek.Szerintem semmi igazságtalanság nem történt. Tanuljatok meg veszíteni!!! És még valami:gondoljátok át, fordított helyzetben Szandi is letámadott volna titeket?Nem hiszem! Nem értem miért kell ok nélkül bántani a másikat csak mert nem tetszik valami.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here