Főoldal Érdekességek Érdekességek #LikeAGirl: A fenomenális kampányvideó

#LikeAGirl: A fenomenális kampányvideó

6
Oszd meg!

Döbbenetes kampányvideót mutatott be a Procter & Gamble. Arra kérték a huszonéves nőket, hogy üssenek, fussanak úgy, mint egy lány. Utána pedig a kamerák elé hívtak kislányokat is, akik futottak, ütöttek, pont úgy, ahogy egy lány teszi. A videó döbbenetes, elgondolkodtató, és mindenkinek látnia kellene. Leginkább azért, mert ez is egy bizonyítéka annak, hogy mire felnövünk, mennyi mindent elfelejtünk. Például tisztelni egykori önmagunkat. Lányok és hölgyek, figyeljetek inkább az alábbi üzenetre. Mert ez a lényeg!

“Igen, úgy rúgok, mint egy lány, úgy úszok, mint egy lány, úgy is járok, és úgy is kelek fel reggelente. Azért, mert egy lány vagyok. Ez nem valami, ami miatt szégyenkeznem kéne, szóval továbbra is így fogom tenni.”

#LikeAGirl – Így fut egy lány

#LikeAGirl – Ő pedig elfelejtette, milyen volt “lánynak” lenni, hiszen már nővé érett. Ne engedjétek, hogy ti is így járjatok!

6 Hozzászólások

  1. Hát ha a szöszi valaha is futott így, szégyelje magát :D A verekedés pedig…. eszembe se jutna, hogy így verekedjek, mint ezek a csajok…

  2. Van egy ehhez kapcsolódó kép a neten is, amire rá van írva, hogy “You fight like a girl”, és ez alatt a felirat alatt fel vannak sorolva olyan női karakterek könyvekből, mint Tris Prior, Hazel Grace és Katniss Everdeen, majd a kép aljára oda van írva, hogy “Thanks.”

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here