Főoldal Hírek James Van Der Beek kitör a skatulyából

James Van Der Beek kitör a skatulyából

0
Oszd meg!

A Don’t Trust The Bitch in Apartment 23-t reklámozva a Comedy Central újabb sajtóközleményt küldött, amiben James Van Der Beek-ről van szó. Szerintem érdekes lett az anyag, így megosztom veletek is. Íme.

Örökre szerelmes tinédzser marad James Van Der Beek, a kultikus Dawson és a haverok főszereplője, de legalább ő maga is képes nevetni a saját skatulyáján. A Magyarországon nemrégiben bemutatott Ne bízz a ribiben! című szitkomban önmagát alakítja az egykori szívtipró: kiégett színészt játszik, aki bármit tehet, a rajongók kizárólag azt várják tőle, hogy párás tekintettel ismételje el a Katie Holmes-nak szánt szerelmi monológot.

ne_bizz_a_ribiben1

A Dawson és a haverok 11 éve véget ért, ám a sorozat nem engedi, hogy a színész elszakadjon tőle. Katie Holmes mellett James is világsztárrá vált ugyan, de a főiskolát abbahagyta és színészi munkáival is hiába bizonygatja, hogy sokkal több van benne Dawson szerepénél, amire annak idején 500 tehetséges fiatal közül választották ki. Humorérzéknek és öniróniának azonban nincs híján a színész, számos Dawson paródiában szerepelt már és örömmel elvállalta a Ne bízz a ribiben! egyik főszerepét, ahol a saját sorsán viccelődik. Tegyük hozzá, kiválóan. “A Ne bízz a ribiben! premierje után egyre többen kezdtek az utcán a saját nevemen szólítani, ami hatalmas előrelépés az elmúlt tíz évhez képest. Időről időre leültem beszélni a sorozat alkotóival, hogy együtt találjuk ki, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a karakterből, vagyis belőlem” – mondta James Van Der Beek egy interjúban. A szitkomot Magyarországon kizárólag a Comedy Central vetíti.

A sorozatban James Van Der Beek minden este más rajongó bombázóval bújik ágyba, ám ez nem teljesen fedi a valóságot. A színész nem nagy csajozógép, bár egy feleséget már elfogyasztott, de azóta Izraelben újranősült és három kisgyermekükkel boldog családi életet élnek.

ne_bizz_a_ribiben21

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here