Főoldal Hírek Demi Lovato: Itt a Really Don’t Care videoklip!

Demi Lovato: Itt a Really Don’t Care videoklip!

0
Oszd meg!

Tegnap jelent meg Demi Lovato új videoklipje. Az aranyhangú énekesnő a videót a Los Angelesi Pride-on forgatta, miután az utóbbi hónapokban a dala más értelmezést kapott, mint aminek eredetileg szánta. Mint Demi elmondta, a Really Don’t Care kezdetben egy sima szakítós dalnak indult, de a dalszövegnek (“Nem érdekel”) köszönhetően meleg himnusz lett belőle. Ezért is forgatták a pride-on a videó java részét. A kisfilmben több híresség is feltűnt ám, mint Kat Graham a Vámpírnaplókból, Perez Hilton a blogger, a Blink 182 dobosa Travis Barker, és természetesen Demi kedvese, Wilmer Valderrama.

demi-lovato

Demi amúgy is nagy támogatója az LMBT-közösségnek, többször is kifejtette támogatását, nem egyszer bulizott meleg szórakozóhelyeken. Persze van, amikor sajátos eszközökkel él, amikor például megkérdezték tőle, hogy mit tegyenek a homofóbok, lazán beszólt: “Szopjanak f*szt“. Akárhogyis, Lovato minden eszközével az elfogadásért harcol, ezért is ő az egyik legkiemelkedőbb énekesnő napjainkban, hiszen ismertségét jó célokra használja fel. „Igazán boldog és izgatott vagyok. Ez az első videoklipem, aminek a végeredményét látva az első pillanattól kezdve tudtam, hogy jól cselekedtünk” – nyilatkozta az X-Faktor egykori mentora.

Mondanom sem kell, teljesen odavagyok a videóért, öröm látni, hogy egy ilyen fiatal lány egy ennyire fontos célért küzd. Persze néhol zavaróak a kimontírozott fejek, és a rózsaszín “green-box”-os felvételekkel sem vagyok kibékülve, de nem tagadom, az üzenet teljesen elvarázsolt, így kevésbé foglalkozom mással. A dalt pedig már régóta nagyon szeretem, szuper, hogy kislemezes lett. Már csak abban bízom, hogy a Warrior is kap majd egy videóklipet, mert azt hiszem az a kedvenc Demi dalom a Sykscreaper mellett.

demi-lovato-really-dont-care

1928 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here