Főoldal Érdekességek Szavazás Szerinted ki a legszexibb CW pasi? – Az Elődöntő

Szerinted ki a legszexibb CW pasi? – Az Elődöntő

19
Oszd meg!

elodonto-cw

Egyre izgalmasabb szakaszaihoz érkezett a “Ki a legszexibb CW Pasi” játékunk. Most már csak négy pasi maradt, akik most egy közös elődöntő keretein belül mérkőznek meg egymással. Jay Ryan (Beauty and the Beast) csap össze Ian Somerhalderrel (The Vampire Diaries), illetve Jensen Ackles (Supernatural) is megmérkőzik Daniel Gilliessel (The Originals). A két-két szavazás győztese pedig bejut a mindent eldöntő döntőbe.

Voksolni június 27. este 23:59-ig lehet, június 28-án pedig jön a mindent eldöntő döntő, a mostani elődöntők győzteseivel. Pár napon belül tényleg kiderül, hogy ki a legszexibb pasi a CW-n. Emlékeztetőül itt van pár kép, illetve szöveges információ, és természetesen a szavazások. Sok sikert a döntéshez :)

Egy érdekesség: tényleg nem csak a húsz éveseké a világ. Sőt, a harmincas korosztály a legnépszerűbb, ugyanis a négyes elődöntő urainak átlagéletkora a 35 év :)

 • Ian Somerhalder (35): Tizenhét évesen döntött úgy, hogy színész lesz, azóta számos sorozatban láthattuk őt, mint a Smallville, a Lost vagy a Marco Polo. A világsikert a Vámpírnaplók hozta el számára. A színész aktívan jótékonykodik, létrehozta a The Ian Somerhalder Foundationt is, ami a környezet- és az állatvédelem fontosságára kívánja felhívni a figyelmet.
 • Jay Ryan (32): Az Új Zélandon született színész több ausztrál sorozatban feltűnt, mielőtt megkapta volna a Beauty and the Beast főszerepét. 2012-ben a nyilvánosság előtt is felvállalta kapcsolatát Dianna Fuemanával, tavaly született meg a kislányuk, Eve.

Ki a legszexibb The CW pasi? - 1. Elődöntő

 • Jay Ryan (Beauty and the Beast) (53%, 763 Votes)
 • Ian Somerhalder (The Vampire Diaries) (47%, 682 Votes)

Total Voters: 1 445

Loading ... Loading ...
 • Jensen Ackles (36): Már 1995 óta aktívan színészkedik, olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Sötét angyal, Dawson és a haverok vagy a Smallville, a nemzetközi ismertségét azonban a Supernatural-nak köszönheti. 2009 novemberében jegyezte el párját, a szintén színésznő Danneel Harrist, négy évvel később megszületett a kislányuk, Justin Jay “JJ” Ackles.
 • Daniel Gillies (38): Az új-zélandi színész legismertebb szerepe a Vámpírnaplókból és a The Originalsból Elijah Mikaelson, ezen felül a kanadai Saving Hope c. sorozatban is láthatod. A pasi amúgy foglalt, a felesége Rachael Leigh Cook színésznő, tavaly született meg kislányuk, Charlotte.

Ki a legszexibb The CW pasi? - 2. Elődöntő

 • Daniel Gillies (The Originals) (58%, 463 Votes)
 • Jensen Ackles (Supernatural) (42%, 340 Votes)

Total Voters: 803

Loading ... Loading ...
7764 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

19 Hozzászólások

 1. Majd ha megint megosszák facebook-on a beauty and the beast rajongói oldalon a szavazást, átfogja megint venni a vezetést :( előző kört is csak annak köszönheti, bár kérdés h ez mennyire igazságos…

  • Miért ne lenne igazságos. Mindenki úgy “kampányolhat” a kedvence mellett, ahogy szeretne. Mondom ezt úgy, hogy a top4-ből egyértelműen Jayt tartom a leggyengébb láncszemnek.

 2. Most mondjam akkor azt én is, hogy nem igazságos, mert BATB-s magyar oldal csak 1 van, TVD-s meg millió, nyilván millió rajongóval :) De ha ennyi időd van, írd ki tényleg az összesre ;)

 3. Bocsi azt hittem mindenki szabadon kampányolhat :) és sajnos nincs olyan sok időm, mivel még tart a vizsgaidőszak, de hidd el ennyit megért…

 4. Maradjunk annyiban, hogy zavart a dolog, hogy Jay vezet :) De ahogy már említettem az oldalamon is, ez csak egy szavazás, mindegyik fiú szexi, és nem lehet mindenkinek ugyan olyan a stílusa pasik terén :)

 5. Maradjunk annyiban hogy az OK zavart amiért vezetett, mert amúgy nem vette volna át a vezetést… lehet nem kellett volna így reagálnom, de a vizsgaidőszak kihozza a legrosszabbat az emberből

 6. arról szerintem lemondhatunk hogy Ian nyeri meg az egyik elödöntőt a Jay rajongók úgy tűnik többen vannak mint mi vagy legalábbis elszántabbak :(

 7. Szerintem 1 kicsit mindkettőnk kezéből kicsúszott a dolog, és ezért tartom még mindig azt az álláspontot h egyikőnknek sem kellett volna bele avatkoznia

 8. Hát figyelj, megmondom őszintén, nekem teljesen mindegy, hogy ki nyer a végén, hiszen imádom mind a 4 pasit. Viszont annak örülök, ha többen megismerhették ezáltal Tibi oldalát. Nagyon megérdemli. És még mindig azt mondom, hogy ez csak egy szavazás. Nyer, aki nyer :)

  • Szimpatikus hozzáállás, és nem* azért, amit írtál, hogy így többen megismerték az oldalt. Hanem mert “nyer, aki nyer” és ez a lényeg. Ez csak egy játék, nem vérre megy :),

   * na jó, “nem csak azért” :)

   • Persze, ez nem díjért megy, ez egy vélemény nyilvánítás :) Egyszer ez nyer egyszer az. Nyilván mindenki örül, ha a kedvence nyer, de nem kell kétségbeesni, ha mégsem. Lesz még itt szavazás bőven. A lényeg, hogy összejöjjön egy csapat és jót izguljanak azért kicsit az emberek :)

 9. Azért remélem sokan maradnak is mindennapos látogatók. Én sok jó könyvet és sorozatot köszönhetek neked. A legtöbb könyvet a te ajánlásod és kritikád alapján olvastam, még az olyanokat is, amiket alap esetben biztos nem olvastam volna. Remélem még jó sok évig olvashatjuk az irományaidat ;)

  • Nagyon jó érzés ezeket a visszajelzéseket olvasni, mert ezek is azt jelzik, hogy érdemes napi 1-2, olykor 3 órát az oldalra szánni :) Igyekszem majd úgy alakítani a dolgaim, hogy továbbra is ajánlhassak nektek olyan sorozatokat, könyveket, amiket jónak tartok :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here