Főoldal Érdekességek Szavazás Szerinted ki a legszexibb CW pasi? – 4. középdöntő

Szerinted ki a legszexibb CW pasi? – 4. középdöntő

3
Oszd meg!

szexi-pasi-donto

Itt az utolsó középdöntő, pár napon belül eldől, hogy kit tartotok a The CW legszexibb pasijának. A legjobb négyesben már csak egy hely kiadó, amiért a The 100, a The Tomorrow People és a The Vampire Diaries selejtezők győztesei mérkőzhetnek meg.

Ahogy korábban is, így szavazni ma este 23:59-ig van lehetőségetek, eredményhirdetés pedig másnap Facebookon. Holnap pedig már jön is az elődöntő, szóval, hamarosan minden kiderül. A negyedik középdöntő résztvevőiről alább elolvashatsz némi rövid információt, képeket is mellékeltem, a ti dolgotok a szavazás. Hajrá :)

szexi-4kozepdonto

  • Bob Morley (29): Különleges külsejét a filipínó anyjának köszönheti az ausztrál színész. Hazájában folyamatosan szerepelt különféle sorozatokban, a Home and Away-ben két évig játszott nagy sikerrel, a Neighborsban is sokan szerették. A The 100 szériával robbant be az Egyesült Államokban. Magánéletéről nem sokat tudunk, csak annyi biztos, hogy 2008-ban még Jessica Tovey színésznővel kavart.
  • Luke Mitchell (29): Az ausztrál színész az Aranyparton nőtt fel, e-tekintetben szerencsésnek mondhatja magát. Több helyi sorozatban feltűnt, a legismertebb a H2o: Egy vízcsepp elég, és a Home and Away voltak. Végül a The Tomorrow People főszerepe az Egyesült Államokig repítette. Mitchell amúgy már elkelt, 2009-ben kezdett el randizni kolleginájával, Rebecca Breedssel, az esküvő tavaly januárban volt.
  • Ian Somerhalder (35): Tizenhét évesen döntött úgy, hogy színész lesz, azóta számos sorozatban láthattuk őt, mint a Smallville, a Lost vagy a Marco Polo. A világsikert a Vámpírnaplók hozta el számára. A színész aktívan jótékonykodik, létrehozta a The Ian Somerhalder Foundationt is, ami a környezet- és az állatvédelem fontosságára kívánja felhívni a figyelmet.

Ki a legszexibb The CW pasi? - 3. Középdöntő

  • Ian Somerhalder (The Vampire Diaries) (56%, 129 Votes)
  • Luke Mitchell (The Tomorrow People) (29%, 68 Votes)
  • Bobby Morley (The 100) (15%, 34 Votes)

Total Voters: 231

Loading ... Loading ...
2194 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here