Főoldal Hírek Az ének iskolája: Friderikusz Sándor lelépett

Az ének iskolája: Friderikusz Sándor lelépett

7
Oszd meg!

Szomorú hírt közölt tegnap az [origo]. Friderikusz Sándor nem ért egyet a Tv2-vel, így újfent otthagyta a csatornát. Ez azért is kellemetlen, mert az utóbbi egy évben, köszönhetően Az ének iskolája és a Sztárban sztár kritikai és nézettségi sikereinek, Friderikusz lett a Tv2 egyik vezető arca. Ezt bizonyítja az is, hogy a Story gálán őt választották az Év műsorvezetőjének is. A távozásáról elég rejtélyesen beszélt a műsorvezető, íme, a rövid nyilatkozata:

„Írásban bejelentettem, ha lesz jövőre is Az ének iskolája, azt már nem kívánom vezetni, mert az idei sorozatban több mindennel nem értettem egyet, de ezt nem különösebben méltányolták. Ami a Sztárban sztár most szeptemberben induló sorozatát illeti, hónapokkal ezelőtt megkérdezte a TV2 kreatív vezetője, vezetném-e az ideit, azt feleltem szó szerint: nem halnék bele, ha más csinálná, mert azt a műsort is nélkülem találták ki, és valljuk meg, belőlem, adottságaimból nem sokat profitált a műsor, papagájjá pedig nem szeretnék válni”Friderikusz Sándor

friderikusz-az-enek-iskolaja-01

A Tv2 is meg lett kérdezve az ügyben, a szóvívő, Koltay Tamás megerősítette, hogy voltak problémák a háttérben, ezért nem is akarták felkérni a következő évadok vezetésére Friderikuszt. Utóbbi amúgy nagyon szomorú, mert Fridi személyisége nagyon sokat hozzáadott Az ének iskolája élvezhetőségéhez. Arra pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy pontosan mit nehezményezett Az ének iskolája kapcsán a tapasztalt tévés. Vajon mi zajlott a színfalak mögött? Azt hiszem ez egy olyan kérdés, amire sosem kapunk választ.

Egy biztos, a Tv2 most komoly válságba került. Vagyis, már régebb óta abban van, hiszen régóta nem találják az utánpótlást a műsorvezetők körében. Peller Mariann csúnyán befürdött, Majka ugyan eladható, de nem eléggé, Szabó Kimmel Tamás pedig bakikkal nyomta végig a Voice egyetlen évadát. Csupán Liptai Claudia és Till Attila áll készen a bevetésre. Utóbbi akár jó is lenne Az ének iskolája bohókás tanárbácsijának a szerepére, hiszen bizonyította már az „Okosabb vagy, mint egy ötödikes?” műsorban, hogy ért a gyerekek nyelvén. A Sztárban sztár zsűrijében azonban ott ül Liptai Claudia, őt pedig akár ki is vehetik onnan, de attól még a Tv2 problémája nem oldódik meg. Nincsenek olyan arcaik, akikre nagy showt bízhatnának. És ősszel indul a Rising Star. Egy biztos, egy új embert biztos bevetnek majd, aki szerintem Kasza Tibi lesz, ha pedig hölgy, akkor talán Tatár Csilla, bár, ő túl komoly. Kíváncsian várom a döntést, Fridi távozását viszont nagyon sajnálom. (A Tv2 amúgy gyors volt, a sajtóoldalról már el is tűnt Friderikusz a “Képernyőseink” menüpontban már nincs ott).

friderikusz-az-enek-iskolaja-02

3607 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

 1. Szerintem nagyon jól vezette az ének iskoláját látszott hogy nagyon szereti a gyerekeket és tanári karral is jóba van. A Sztárban sztárt is jól vezette. Kiváncsi leszek én is az új műsorvezetőkre.

  • Igen a TV 2 is meg az RTL-klub is egyrer szánalmasabb. Friderikusz sokkal szinvonalasabb müsor vezetésére alkalmas. Csodálkoztam, hogy elvállalt egy ilyen müsort, Az ATV-n igen szinvonalas müsort vezet. Nem szeretem, amikor gyermekeket versenyeztetnek, akik hangja még nincs is kialakuloba, szóval az ilyen müsorok teljesen feleslegesek. Anya, Apa hallgassa otthon gyermeke hangját! Ez legalább olyan, amikor “pici” lányokat modellnek adják. Szóval Fiderikusz Sándor Őn egy komoly ember, hagyja el, ezt a komolytalan felkéréseket!!

 2. Én is belefutottam nyilván a hírbe és nekem is vegyes érzéseim voltak ezzel kapcsolatban.
  Az idei évad kapcsán bennem is voltak kétségek, bár még annyira nem aggasztóak, de igen, engem is érdekelne, milyen egyet-nem-értésekre utalt Fridi, és valóban nem fogjuk megtudni valszeg.

  A bevethető műsorvezetők kapcsán viszont szintén az jutott eszembe azonnal, hogy Tillát nagyon is jól el tudnám képzelni a műsor vezetőjének, gondoskodó tanár bácsijának. Meglátjuk, lesz-e egyáltalán folytatás, és ha igen, kivel.
  Én azért még éreznék kapacitást a műsorban, számomra nem égett még ki.

  • Mindenképp van kapacitás Az ének iskolájában, bár, én imádnék egy vegyes évadot a már megismert diákokkal. Ilyen sajnos úgysem lesz.

   Azok az okok meg, gondolkodtam picit, talán jobb is, hogy nem tudjuk. Ha tudnánk, nem élveznénk annyira a műsort.

 3. Visszaköszön az állságos erkölccsősz középkor avagy a butaság határtalan azt AllatomosTV-ről meg inkább annyit hogy az elborultak fóruma pl.: Német Sándor vasárnapi kasszacsörgetése jezraelnek : ágnes balla kutak.-laszloné 2014-06-26 at 16:26 !!!!
  (Ettől függetlenül Fridit nem tartom rossz műsorvezetőnek és sajnálom hogy egy neves arccal kevesebb a TV2)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here