Főoldal Érdekességek Érdekességek Roswell: Renuionra gyűltek össze a színészek

Roswell: Renuionra gyűltek össze a színészek

3
Oszd meg!

1999. október 16-án debütált az Egyesült Államokban a Roswell c. sorozat, azaz több, mint tizenöt évvel ezelőtt. Az ATX tévés fesztiválon egy renuiont tartottak a színészek, készült egy zseniális közös fotó is. A sorozat sztárjai azóta is aktív színésznek számítanak, róluk van szó: Shiri Appleby (Life Unexpected), Brandon Fehr (The Night Shift), Jason Behr (Breakout Kings), Majandra Delfino (Friends with Better Lives), Nick Wechsler (Revenge). A fotóról tulajdonképpen csak két fiatal főszereplő hiányzik, méghozzá Katherine Heigl, akinek a Grace Klinika előtt ez volt az első jelentősebb sorozatszerepe, illetve Colin Hanks, aki mostanság a kritikailag is elismert Fargo c. minisorozatban szerepel.

A Roswellről azt szokás mondani, hogy egy földönkívüli srác, és egy földi lány szerelmének a története, de erről sokkal többről szólt ez a sorozat. A WB-terméséből ez az egyik kedvencem, mind a három évadot nagyon szerettem. Pilotkritikát itt olvashattok. Ha még nem ismeritek a Roswellt, ajánlom darára :) Alább pedig megtekinthetitek, tizenöt év alatt mennyit változtak a színészek.

roswell-s01

roswell_renuion

3 Hozzászólások

  1. Nem láttam a sorit, de hallottam perzse róla többször, majd valsz egyszer megnézem :) Akkor érdemes….?

    • Mi az hogy! Imádni fogod. Igazi, hamisítatlan WB-feeling, nekem az egyik kedvencem tőlük. De azt javaslom magyar szinkronnal nézd, Vadász Beát meg kell zabálni Shiri-ként :)

  2. Imádom imádom imádom még ennyi év elteltével is 😆 a minap kezdtem újra nézni a sorit most a 2.évad közepén járok 😆 vero neked tudok segíteni hogy a sorozatbarat.org oldalon megtudod nézni magyarul az egész évadot ☺

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here