Főoldal Hírek Nézz bele a The Selection-pilotba

Nézz bele a The Selection-pilotba

8
Oszd meg!

Kétszer is megpróbálta a The CW sorozatba átültetni Kiera Cass Párválasztó könyv sorozatát, de egyszer sem lett olyan jó az alapanyag, hogy végül a pilot-fázison is túljusson a projekt. A napokban kikerült egy öt perces részlet a második pilotból, ami azt bizonyítja, hogy jól döntöttek a The CW fejesei, ugyanis nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek az anyag.

enzo

A videó alapján ugyanis egyértelmű, hogy teljesen átvariálták Maxon karakterét, aki a könyvben sose szorítaná Americát a falhoz, hogy végre ágyba dughassa. Szerencsére azért a videó végén láthatjuk a könyvbéli-Maxon egy-egy másodperces szikráját is felbukkanni, de mindent egybevéve nem túl szimpatikus ez a pár perces betekintő. Bár, America tetszik, őt valahogy jól eltalálták. Plusz jó tudni, hogy nálunk forgatták :) A biztonság kedvéért megnézném a teljes pilotot is, hátha attól más színben látszódna az egész. Annak pedig igazán örülnék, ha nem mondanának le végleg a történetről, mert ha sorozatban nem is, de filmben nagyon jól működhetne a trilógia, kiegészítve a Párválasztó-történetekben látott plusz jelenetekkel Maxon és Aspen életéről.

Azt azért ki kell emelnem, hogy jó fej a CW-től, amiért nem engedte el a pilot színészeinek a kezét. Yael Groblas (“America”) például gyorsan bekerült a Reignbe, ősztől a Jane the Virgin-ben szerepel majd. A Maxonnak kinézett Michael Malarkey a Vámpírnaplókban látható Enzóként.

8 Hozzászólások

 1. Ööö… örültem volna, ha lesz a könyvből sorozat, de nem így… inkább ne így, mert szerintem (már amennyi kiderül az előzetesből) Maxon karaktere nagyon nem lett jó. Emlékeim szerint a könyvben nem ilyen magabiztos, határozott, viszont végtelenül jószívű. Ez a pasi is szimpi, mert jó színésznek tűnik, de még Draculának is jobban el tudom képzelni :D
  Maxon szerintem már inkább hasonlít mondjuk Max Irons-ra, nem? :)

  • A karakter teljesen más. Itt ilyen “nagymenő, mindenkit megdugok” hercegnek tűnik, aki “csak az igazira várok, aki megváltoztat”. Kábé mint Damon a TVD-ből. Ha berendelték volna, idővel biztos közönségkedvenc lett volna Maxon, csak nem azok körében, akik ismerik, szeretik a könyveket.
   Egyetértek, Irons jobban passzolna a szerepre :)

 2. Pocsék egy részlet. Se a színészek, se a karaktereik nem szimpatikusak, plusz a történetet is teljesen kicsavarták, ahogy látom. Mármint ha ez a pilot, akkor Maxon honnan tudna már ilyen korán Aspenről?
  Emellett ha Maxon nem is szőke, ahogy a könyvekbe, Americának mindenképpen vörösnek kéne lennie, hiszen ettől is különleges.
  Filmben szerintem is jobb lenne.

  • Tényleg, Aspen nevét is kimondta. Ezt sem kellene… Hm, tényleg nem bánom már, hogy nem rendelték be. Pláne, hogy a Reign lett helyette, ami meg szuperjó :)

 3. Na, hát ha ilyen lett volna könyvben Maxon karaktere, nem jutok el a második kötetig sem, nemhogy a harmadikig. És bár nyilván kicsinyesség, de Maxon nem szőke? :O
  Sajnálom, hogy ennyire elcs*ték a lehetőséget, mert én is megnéztem volna egy film (nem sorozat!)verziót. De még hátha. Ez a valami ugyanis eléggé elkapkodott…

  • LOL. Ennyit számít a hajszín? Én totál elfelejtettem, hogy Maxon szőke, annyira másodlagos infónak tartottam :)
   Egyébként egyetértek ám, ha Maxon ilyen, én sem szerettem volna annyira a könyveket. Sőt.

 4. Szerintem egy film jobb lenne vagy mondjuk ha minden részből lenne film, hogy azok is tudjanak izgulni akik nem olvasták. Szerintem az nagyon fontos hogy America vörös legyen az annyira nem hogy Maxon szőke, de semiképpen se legyen ilyen a személyisége maradjunk csak az eredetinél. Nagyon szerettem volna ha lenne film vagy sorozat de nem így. Jelöltek a filmre: http://www.iflist.com/stories/theselectionseries

 5. Adjatok Yael-re vörös parókát és kész! Legjobb lenne erre a szerepre :3
  Ha pedig ennyire szőke pasit akartok lehetne Toby Regbo :D
  Yael meg Toby úgy is játszottak már együtt és ahw *-*

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here