Főoldal Érdekességek Cikksorozatok Retró Zene: Spice Girls rajongó voltam egykoron

Retró Zene: Spice Girls rajongó voltam egykoron

8
Oszd meg!

Bizony ám, tízévesen én is óriási Spice Girls rajongó voltam, a tizenegyedik szülinapom legemlékezetesebb része pedig az, amikor jártuk anyuval a várost, hogy valahol meg tudjuk venni kazettán (!) a Spice Girls albumát. Végül a hatodik boltban találtunk egyet, amúgy nem volt sehol. Nem is tudom örültem-e valaha annyira ajándéknak, mint tizenegy évesen annak a Spice Girls kazettának. Persze nem tartott sokáig, olyan sokszor hallgattam, hogy a régi hifitorony végül bekapta a szalagot, és kampec volt a daloknak. Hé, ne nézzetek így, annak idején nem volt még Youtube. (Hogyan is élhettünk anélkül? No nem mintha lett volna számítógépem és internetem… :)).

spice-girls-02

Szóval, én tényleg oda meg vissza voltam a csajokért. Még a poszterük is kikerült a falamra, a Spice Girls film miatt pedig ellógtam a suliból, hogy a legelső vetítésen megnézhessem. Amikor Geri kilépett a bandából kedvem lett volna nemzetközi gyásznapot hirdetni, de aztán beláttam, ők négyen is szuper zenét csinálnak. Vagyis, azok, akik alájuk teszik :) Akkoriban Emma volt a kedvencem, mert olyan cuki volt, ahogy Baby Spice-nak becézték. De a többieket is csíptem, Mel C hangjáért pedig már akkor oda voltam.

Gyerekkorom egyik legaranyosabb része volt szerintem a Spice Girls rajongásom, így visszagondolva egyáltalán nem tartom cikinek. Miért is kellene? Mindenki átmegy egy ilyen fázison, csak van, akinek a Backstreet Boys, a Girls Aloud, a Jonas Brothers, SP vagy netán Miley Cyrus alias Hannah Montana miatt kellene “szégyenkeznie”. Én azt javaslom ne tegye ezt senki, hiszen nincs is jobb annál, mint szeretni valamit, és hagyni, hogy a kellemes emlékek örökre velünk maradjanak :)

Én pedig most úgy döntöttem, hogy elindítom a “nosztalgia vonatot”, és elindítalak rajta titeket is. Íme, öt Spice Girls dal, amiért nagyon oda voltam, és van egy olyan érzésem, hogy ezzel nem voltam egyedül :)

8 Hozzászólások

 1. A Wannabe-t azt én is mádtam :D Sokat adták a rádióban, mikor kicsi voltam. (: Jó, mondjuk, mikor te 11 voltál, én meg se voltam, de sacperkábé ismerem a dalaikat és jók. (:

 2. Bocsi xD De lehet benéztem amugy, mert most így utána gondolva megvoltam már :D Félkómásan nem gondolkodom :D

 3. Én is szerettem a Spice Girls, a dalok közül én még a Stop-ot és a Say You’ll Be There-t szerettem nagyon. De Geri Halliwell szólólemezét is nagyon szerettem :)

 4. Én – egy pár évvel idősebbként – anno Madonnáért, Michael Jacksonért, és a Roxette-ért voltam oda :D
  De persze később (tizensok évesen) Spice Girls, Take That, Backstreet Boys is jöhetett :) :)

 5. Szia Tibi!Nekem egy kérdésem lenne ez a “Tibi” név álnév és valójában lány vagy?Vagy esetleg meleg vagy,ne értsd félre nincs bajom a melegekkel sőt szerintem arik meg minden,csak kérdezem mert itt a blogodon több “fura” dolgot is láttam ami egy hetero-nak szerintem nem tetszene.Ez csak egy kérdés ami érdekelne,nem vádaskodás vagy rosszindulat.

  • A blog megnyitásakor azon gondolkodtam, TiMi néven publikáljak-e, elkerülve a homofób támadásokat. De aztán úgy voltam vele, hogy ez az én blogom, Tibinek hívnak, és totál őszinte leszek. A kérdéseidre a válasz: pasi vagyok, és nem heteró.
   Bytheway, üdv a blogon, jó olvasást, ha van még kedved, szólj hozzá máskor is :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here