Főoldal Hírek Egész jó lett Alexander Rybak vadiúj dala

Egész jó lett Alexander Rybak vadiúj dala

3
Oszd meg!

Az Eurovíziós Dalfesztivál győztesei közül Alexander Rybak dala az egyik kedvencem, a diadalt elhozó produkcióját is gyakran visszanézem. Az újabb próbálkozásai azonban nem igazán jöttek be, ezért egy ideje fel is hagytam vele, nem akartam több csalódást okozni magamnak. A Fairytale túl magasra tette azt a bizonyos lécet.

A napokban azonban belefutottam a legújabb dalába, ami az Into a Fantasy címet viseli, és az Így neveld a sárkányodat 2.-ben is hallható lesz. Talán az aktív hegedűszólók miatt, de ezt most megkedveltem. Méghozzá nagyon. Oké, nem egy Fairytale típusú zenei orgazmus, de a korábbi évek próbálkozásaihoz képest hatalmas a fejlődés. Hajrá Alexander :)

alexrybak

3 Hozzászólások

  1. Nekem is Alexnder Rybak a kedvenc Euróviziósom. És a Fairytale tényleg nagyon klassz volt, azóta is sokat hallgatom/nézem meg a videót (mert látni kell a srácot közben, olyan cukiii :D) de a többi száma annyira nem jött be. Viszont ez tényleg jó lesz, aranyos a klip is. :)

    • Ez a “baj” az Eurovízió-győztesekkel: a színpadon megmutatják a legjobbat, aztán olyan magasra kerül a léc, hogy szinte lehetetlen megugrani. Eddig nem is sikerült sok mindenkinek…

  2. Én tegnap találtam rá a számára. :)
    Alexander nekem is a szívem csücske az eurovíziós győztesek közül, annyira jól szóla hegedű a számaiban!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here