Teen Wolf: Új promók és főcím

7

Június 23-án debütál a Teen Wolf negyedik évada, a főcímben pedig már eszközölték is a szokásos változtatásokat. Mivel egy korábbi főszereplő ismét távozott, ezért ő már nincs is a videóban, helyette viszont Arden Cho és Shelley Hennig (The Secret Circle) már igen. Készítettem pár képet is a videóból, alább pedig megnézhetitek a teljes főcímet, bónusznak pedig pár promóciós videót is. Lefogadom, hogy már sokan várjátok az új évadot. Kritikával jövőhéten kedden vagy szerdán már érkezem is :)

1714 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.7 hozzászólás

  1. En is le vagyok maradva, a masodik evad felenel, es szeretnem behozni, de a harmadik evad olyan hosszunak tunik, nem rontottak el?

    • Nem voltam elájulva a harmadik évadtól, leginkább a második felét éreztem gyengébbnek. De simán lehetne a 3B (harmadik évad második fele) 4.évadként is aposztrofálva, mert új sztorit nyitott évadon belül.

      • stargirl on

        hát nemtudom,én imádtam a 3ik évad 2ik felét,nekem az első nem feküdt annyira:/ de szerintem mindkettőt érdemes megnézni:) sőőőőt:DDD mert a legeslegvége annyira nekem sem tetszett,de amúgy a felvezetése a 3ik évad 2ik felének egyszerűen marha jó volt.. lehet vissza is nézem:D

Leave A Reply