Főoldal Hírek Magyar Premier hírek: Folytatódik a Glee!

Magyar Premier hírek: Folytatódik a Glee!

11
Oszd meg!

Mostanában egyre ritkábban közlök magyar sorozat premieres híreket, most viszont egy csomó újdonság érkezik, mint a Glee várva-várt második évada. (Vajon ki lesz Darren Criss magyarhangja? :)). Van ám egy szomorú hír is, az RTL Klub elnapolta a One Tree Hill hetedik évadát, helyette elhozta a CW pár évvel ezelőtti bukását, az Ashley Tisdale főszereplésével bemutatott Hellcats-t. Íme, az újdonságok röviden, a forrás a Sorozatjunkie.

 • Érkezik a Mike & Molly negyedik évada a Viasat 3 képernyőjére, méghozzá minden alkalommal négy epizódot adnak majd le. Június 20-tól kereshetitek.
 • Az RTL Klub június 23-tól, minden hétköznap 14:40-től fogja sugározni a Glee második évadát.
 • Minden vasárnap kerül adásba a Hellcats (Vadmacskák). A premier június 29.
 • Június 23-tól a Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) is átvált napiba, méghozzá az RTL II-n. A premier adások tehát minden hétköznap 12:00-kor és 21:30-tól kerülnek képernyőre. Tippre egész nyáron, tehát lemehet három évad, mielőtt agyba-főve ismételnék.
 • Az M1 is hoz újdonságot, méghozzá az Andie McDowel főszereplésével készült Cédrusliget (Cedar Cove) kap magyar premiert július 22-től.

glee-s2

2090 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

11 Hozzászólások

 1. Végre egy jó hír is a mai napba… A sok tanulás mellé… Holnap érettségi :'((( és még nem láttam a legújabb PLL-t sem :'(( :D

 2. Az, hogy a Glee es a PLL napira valt, azt jelenti, hogy meg vannak elegedve vele, vagy inkabb azt, hogy nem annyira, csak azert daraljak, hogy fogyjon a meg le nem vetitett anyag?

  • Könnyen előfordulhat az, hogy kezdenek lejárni a vetítési jogok, de már kész a szinkron, és gyorsan ki akarják szórni :)

 3. Én az Eastwick című sorozatot is már szinkronosan néztem meg, mert féltem, hogy rémes lenne Darren szinkronhangja. Éppen ezért szerintem a Glee – t sem fogom szinkronosan nézni (habár az első évad magyar hangjaival megvoltam elégedve). De örülök a hírnek, így talán még többen megismerik a sorozatot, mondjuk az ismerőseim, akik nem hajlandóak feliratosan nézni a sorozatokat, amiket ajánlok nekik. :D

 4. Hellctas és Vadmacskák? Really?? xD Mondjuk ez egy megdöbbentő dolog volt…..ennyi év után egy sikertelen sorozatot mutatnak be az OTH helyett? És csodálkoznak, hogy csökken a nézettségük…:D

 5. A gleenek örülök.de rohadjon meg az RTl hogy már megint az OTH-t tologatja meg veszi le műsorrol..majmok… :(

 6. A Mike & Molly 4. évadjából csak 1 részt adnak le? o.O Mert a port tv szerint június 23-án már Beugró Plusz van 11:20-tól!!!!

  • A port.hu sokszor becsapós lehet. Sajnos nincs hozzáférésem a Viasat 3 sajtószobájához, így nem tudom megnézni a rendes tévéműsort. Reméljük ténylegesen leadják az évadot.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here