Szerinted ki a legszexibb CW pasi? – 2. középdöntő

  7
  Oszd meg!

  kozepdonto-2

  Itt a második középdöntő ideje! Ezúttal a Hart of Dixie, a Nikita és a The Originals selejtezők győztesei csapnak össze. A tét a top négybe jutás, ahol már ott várja őket az első középdöntő győztese, Jay Ryan (Beauty and the Beast).

  Szavazni ma este 23:59-ig van lehetőség, eredményhirdetés holnap reggel a Facebookon. Ismerjétek meg egy kicsit jobban az urakat, itt van némi rövid infó, illetve jópár kép :)

  kozepdonto-banner

  • Daniel Gillies (38): Az új-zélandi színész legismertebb szerepe a Vámpírnaplókból és a The Originalsból Elijah Mikaelson, ezen felül a kanadai Saving Hope c. sorozatban is láthatod. A pasi amúgy foglalt, a felesége Rachael Leigh Cook színésznő, tavaly született meg kislányuk, Charlotte.
  • Shane West (36): A színészt a Vészhelyzet és a Nikita főszerepeiből ismerheted, de ő volt a főhőse a Séta a múltba című Nicholas Sparks-regény adaptációjának is Mandy Moore oldalán. Plusz ő a The Germs rock-punk banda frontembere.
  • Wilson Bethel (30): A The Young and the Restless szappanopera felfedezettjének a Hart of Dixie hozta el a világsikert. Írói vénáját édesanyjától, Joyce Maynard írótól örökölte, Bethel íróként és producerként is kipróbálta már magát.
  Sorry, there are no polls available at the moment.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here