Főoldal Érdekességek Érdekességek Körkérdés: Hogy haladtok a nyári darátokkal? #01

Körkérdés: Hogy haladtok a nyári darátokkal? #01

17
Oszd meg!

Kereken egy hónappal ezelőtt került fel a “Mit daráltok 2014 nyarán?” körkérdés, amire sok válasz érkezett. Szuper volt látni, hogy nem csak én “küzdök” az egyre hosszabb sorozatlistámmal. De aminek a legjobban örültem, hogy többeteknél láttam a nagy kedvenceimet, mint például a Scandalt. (Utóbbit nézze mindenki, mert nagyon profi sorozat :)).

sorozat-dara

Most pedig eljött az első “számon vetés” ideje. Egy hónap alatt haladtunk, amennyit tudtunk, igyekeztünk, ahogy tudtunk. Ugye? :) Ami engem illet, elég sokat olvastam (mily meglepő :)), ami elsősorban a Könyvheti Blogturnék miatt adódott így, ezért a sorozatok eléggé háttérbe szorultak. Azért így is szépen csökkentettem a saját listám. Egy hónap alatt eme szériákat daráltam le, avagy hoztam fel magam belőlük.

Be kell valljam, én így is büszke vagyok, azt hittem jóval szerényebb “teljesítéssel” állok majd elétek :)Most azonban ti jöttök. Hogy sikerült eddig a nyári darátok?

17 Hozzászólások

 1. nekem a nyári darám a Supernatural s01-től végig. már a negyedik évad végén járok, igaz, 2 hónapja kezdtem el.
  egyenlőre csak ennyi lesz szerintem, mert dolgozok nyáron, de majd látjuk :) egyébként ha több időm lenne akkor biztos hogy nézném; American Horror Story, The Originals, Reign, Teen Wolf, The Carrie Diaries, Beauty and the Beast, White Collar, Baby Dady..stb. sorolhatnám a végtelenbe annyi jó sorozat van :)

 2. Én meg elölről kezdtem a OUAT-ot, pedig rajta sem volt a listámon :D Illetve több mint 1 hónapja elölről kezdtem a TVD-t, és most tartok a 4×10-nél (épp azt nézem) :) Aztán ahogy lesz, időm a többit is nézem, bár Írországban leszek 1 hónapon keresztül, de ott is igyekszem legalább napi 1-2 részt megnézni valamiből :D

 3. Six Feet Under S03-05
  El Barco S02/2

  + nem volt a listán de:
  Secret Diary of Call Girl S01-04
  Friends S01/2 (újranézős, de barátnőm tempójában nézem, ő most nézi először és néha nézzük közösen)

  és nézem a nyári sorozataim is :) + bár ez nem sori hanem film, de: az összes, 7 db X-Men film :D

 4. Jah Frienndsnél rosszul írtam, mert nem az évad második felével kezdtük természetesen : DDD hanem az elsővel. Igazából 15 rész volt meg.

 5. Én letudtam a The O.C. mindegyik évadát és most a Beverly Hills 90210 2. évad végénél járok. Az idén kicsit nosztalgiázok. :P

 6. Én a következő sorozatokat pótoltam be: Raising Hope S02-S03, Arrow S02/2, The Carrie Diaries S02, The Tomorrow People S01/2, illetve mindjárt végzek a Star-Crossed-al is. :)

  A következő sorozat vagy a Faking It! vagy a The 100 lesz. Még nem döntöttem el. :)

 7. Az elmúlt egy hónapban a futó sorozatok mellett a néhány részes lemaradásokat hoztam be.
  Befejeztem a The Good Wife, a Reign és a Rizzoli and Isles aktuális évadát. A Scandal 3. évadának 2. felét is sikerült befejeznem, így az első nyári darahónappal a lehetőségeimet figyelembe véve elégedett vagyok. :)

 8. A Scandalt és a Revenge-t sikeresen ledaráltam, de mivel most szóbelire készülök kicsit háttérbe szorultak a sorozatok.

  Szeretnék utána Smallville-t meg még mást sorozatot is darálni.

 9. Teljes egy évados lemaradást pótoltam az Egyszer volt, hol nem volt – ból, de ez nem szerepelt az eddigi listámon. Ennyivel haladtam, közben készülök az érettségire is, jövőhét után letudom és már nem is kímélem majd a hátramaradt sorozatokat, ami a Parenthood, Happy Endings, Arrow, The Walking Dead, Mike & Molly és a The Fosters. De fel akarom venni a listára a Dr Csontot is, sőt, most, hogy így belegondoltam, fel is veszem. :D
  Egyébként nem tanulom agyon magam, csak én is most könyveket olvasok (nagyon jókat kaptam az utóbbi egy hétben) és Audrey Hepburn, valamint Marilyn Monroe filmjeit darálom, pedig sosem voltam az a filmes típus. :D

 10. Én daráltam csak nem éppen az eltervezetteket. Megnéztem ugye a PLL-t, aztán a 2 broke girlst, majd ledaráltam a Jóbarátok első 9. évadát :D Most pedig jöjjön a Született feleségek. Úgy érzem nekem nem kellett volna listát írnom felesleges volt :D Közben belenéztem a Don’t Trust The bitch in 23 és folytattam a heti nézőseimet. Viszont én a Scandalt most elvesztettem, lemaradtam ott, amikor Olivia azt mondja, hogy SPOILER! olyan vicces itt mindenki gyilkos…

  • Az inkább az iróniára ment ki. Nem tartja viccesnek, sőt, annyira groteszk, hogy már nevet rajta, mert különben nem hagyná abba a bőgést. Fura szituáció, de annyira emberi. Szerintem :)

   • Tudom az nagyon jól eltalálták, de olyan hihetetlen… Habár a hatalomért bármit! elv működik nagyon a sorozatban

 11. Én már a true blood harmadik évadában járok..tök jó..néhol tök groteszk és nevetséges de azért jó!öszehasonlitva más vámpiros sorozatokkal tök érdekes..

 12. Az időm nem engedte, hogy komolyabban haladjak, viszont a Scandal 2. felét befejeztem, ahogy a The Good Wife-t is. Jelenleg a House of Cardsot nézem, viszont egyelőre szünetelem a szóbeliig, hogy ne álljon át angolra az agyam. Talán addig el kezdem a Buffy 2. évadát.

 13. OUAT kipipálva. Bár gyors dara volt és pörgetős. Nem kötött le teljességgel. Valahol a második évad közepén elvágtak. Talán a harmadik évad kezdett megint érdekes lenni de ott sem tett teljesen rabjává a sorozat.

  Revenge – első részt elkezdtem. Államvizsga után szerintem folytatása következik :)

  BH90210 – újranéztem a 4-7 évadot. Nem tudom megunni. Eredeti és utánozhatatlan.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here