Főoldal Hírek Az Ének iskolája: Hajós barátjának a fia nyert!

Az Ének iskolája: Hajós barátjának a fia nyert!

10
Oszd meg!

Nemrég véget ért Az ének iskolája második évfolyama. A győztes Berki Artúr lett, akinek az édesapja, a Váradi Roma Café volt zongoristája, napjainkban is sikeres zenész, ezen felül Hajós András gyerekkori barátja és egykori zenésztársa. A sikeres zenészcsaládból származó fiú a Konzervatóriumba is felvételt nyert, köszönhetően annak az évek óta tartó, áldozatos munkának, amihez az alapokat a különböző szaktanárok segítsége által nyert zenei képzés biztosította a számára. Az ének iskolája fődíjával pedig egy millió forintot, és egy külföldi utazást is nyert.

Az Ének iskolája döntőjébe bejutott még többek között a vidéken élő, szerény anyagi körülmények közt felnövő Mata Ricsi és Radics Jani is, akiknek a műsor szolgáltatta az egyetlen lehetőséget az énektanárral való együttműködésre és a zenei képzésre. Ők is remekül helyt álltak a műsor során, akárcsak a többi kisdiák, akik hatalmasat fejlődtek az elmúlt tíz hét során.

Az iskola tehát bezárta kapuit, a nagy nézettségre való tekintettel pedig vélhetően jövőre ismét visszatérnek, ezúttal a harmadik évfolyammal.

az.enek.iskolaja.berki.artur

10 Hozzászólások

 1. Ejj, gyanús:) De mindegy is, biztosan megérdemelte. Kb. 3 gyereket hallottam énekelni, ebből az egyik ő volt (emlékszem, hogy mondta is Hajós értékeléskor), a hangjukra már nem emlékszem nagyon, de arra igen, hogy a szememben mindhárman nagyon jók, bármelyik megérdemelte volna.

 2. Gyanús hát. És most brutálisan ellent mondok saját magamnak, mert a műsor elején még én írtam kommentben, hogy a protekció biztos nem számít. Én, a kis naív :D

 3. Hát szerintem meg nem neki kellett volna nyernie, mert azért a lányok ott tudtak nagyon is énekelni, és szerintem ott valamelyik leányzónak kellett volna nyernie mint pl: Szotjka Vanessa, rem így hívjáj.. :D

 4. Én is szentül hittem, hogy itt nem számít a protekció, csak a tehetség. Nem azt mondom, hogy Artúr nem tehetséges, de Sztojka Vanessza mérföldekkel jobb nála.
  Örültem volna Ricsi vagy Jani győzelmének is, mert mint te is írtad, ők megérdemelték volna, ahogy Kiara is.

 5. Én nagyon örülök hogy Artúr nyert megérdemelte . Varga Vivienn is megnyerhette volna a versenyt mert az ő apja is híres énekes. Artúr és Jani volt a kedvencem. Jó volt újra látni a tavalyi versenyzőket is. Az összes produkció nagyon jó volt. Én is remélem hogy jővőre is leszez a müsor. Semmi problémám az tanári karra de megnéznék másokat is ebben a szerepkörbe pl Radics Gigit.

  • Radics Gigi tényleg érdekes lenne, mint tanár. Viszont, mind a négy tanárt megszerettem, valahogy más lenne a műsor nélkülük. Ami nem feltétlenül rossz.

  • Szerintem meg Gigi maga is gyerek még. Szerintem sok mindent még ő sem tud. Majd 10 év múlva érdemes erre a témára visszatérni.

 6. Én sem voltam elragadtatva Artúr győzelmétől, mert Vanesszának szurkoltam. De tény, hogy tehetséges a srác.

  A másik, ami rossz szájízt hagyott bennem az az, hogy Kurcz Szandinak úgy kellett énekelnie, hogy gyakorlatilag beszélni alig bírt. Ha hozzáveszem, hogy a múltkor Viviennek kellett jó arcot vágnia ahhoz, hogy nem tud együtt próbálni KSA-val, akkor már sajnos kezdenek valósak lenni a gyerekek tűrőképességének feszegetése miatti aggodalmaim.

  Amúgy klassz évfolyam volt idén is. A gyerekek szerethetőek voltak, tényleg tehetségesnek tűntek (nekem laikus számára legalábbis), és látható tényleg sokat fejlődtek, miközben jól érezték magukat és mi is élvezetes műsorokat láthattunk. Remélem, lesz jövőre is, mert ha egy-két apróságtól eltekintünk, nagyon jó kezdeményezésnek és szerethető műsornak tartom. Csak lécci ne vasárnap estére tegyék, hanem péntekre vagy szombatra.
  Köszi előre is ;)

  • Az tény, hogy Artúr tehetséges, csak a többiek tehetségesebbek és kevésbé protekciósak :D Mint Vanessza. Vagy Ricsi meg Kiara. Janiról nem is beszélve. Sajnálom őket :( Ahogy tavaly is pont Kurcz Szandinak drukkoltam, úgy imádom a hangszínét.

   Hm, én a Szandis dolgot másként látom. A próbán nem énekeltették végül, hanem a mozgást gyakorolták. Az pedig, hogy a színpadon helyt kellett állnia, szerintem egy jó lecke volt számára is. Ha tényleg az énekléssel akar foglalkozni, akkor ezt is meg kell tanulnia.

   Nem bánnám én sem, ha nem vasárnap lenne :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here